Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής


ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ
 
     MyBet               Stoiximan                PlayBet

             100€ Bonus         50€ Bonus       Boost στα παρολι 
                                                                                                          εως 100% 


    
                          NetBet                          GoalBet                       
     100€ ΔΩΡΕΑΝ              50€ Bonus 
ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΤΑ ΚΑΙ KANENA LIKE

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.


(Στα προκριματικά για το Euro 2015 στις ηλικίες U21 υπάρχουν δέκα όμιλοι, από τους οποίους προκρίνονται οι πρώτοι και οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι. Οι 14 αυτές ομάδες θα δώσουν μπαράζ και οι εφτά μαζί με τον διοργανωτή θα αγωνιστούν στην τελική φάση).ΜΥΒΕΤ, STOIXIMANGOALBETNETBET ή PLAYBET

100. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ U21-ΡΩΣΙΑ U21

Σε τέσσερα ματς οι Βούλγαροι μετράνε 2-1-1 (3/4 over), όμως οι νίκες ήταν κόντρα στην Ανδόρα και η ισοπαλία εντός έδρας με την Εσθονία. Η Ρωσία μετράει 3/3 νίκες σε συνδυασμό με over. Το ματς του πρώτου γύρου έληξε 3-1, η παράδοση δείχνει νίκη της Ρωσίας (3/3), over και goal-goal. Στο 1,90 το διπλό, στο 3,00 ο συνδυασμός του με το over.

101. ΟΥΑΛΙΑ U21-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ U21

Από τις δύο ομάδες η Λιθουανία είναι αυτή που έχει ξεκινήσει καλύτερα, με την Ουαλία να μην έχει πείσει μέχρι τώρα και να έχει σκοράρει μόνο μία φορά στα τρία τελευταία (0-1-2, γκολ 1-6). 2,025 πληρώνει το +0,25 ασιατικό διπλό.

102. Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ U21-ΒΕΛΓΙΟ U21

Αντίθετες πορείες για τις δύο ομάδες, η Β. Ιρλανδία μετράει 0-0-2 με γκολ 0-4 και το Βέλγιο 3-0-0. Δίκαιες οι αποδόσεις του διπλού (1,44) με τους γηπεδούχους να είναι ένα πολύ αδύναμο σύνολο, πιθανό και το no-goal στο 1,83, αφού περιμένουμε γκολ μόνο από το Βέλγιο.

103. ΑΡΜΕΝΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Βελτιωμένοι τα τελευταία χρόνια οι Αρμένιοι, έχουν παίκτες γνωστούς στην Ευρώπη (Μικιταριάν, Οζμπιλίζ, Μοβσισιάν) και απέδειξαν στην έδρα της Τσεχίας και της Δανίας ότι στη μέρα τους μπορούν να κερδίσουν πολύ καλύτερες ομάδες από αυτούς. Οι Βούλγαροι δεν είναι μαθημένοι στο να κερδίζουν εκτός έδρας, το απέδειξαν αυτό και σε αυτή τη διοργάνωση που κέρδισαν μόνο στην έδρα της Μάλτας. Μπορούν τουλάχιστον να μη χάσουν οι γηπεδούχοι, στο 1,875 το +0,25 τους . Με το under 0,75 του πρώτου ημιχρόνου σε απόδοση 2,10 πήγε ο Bethunter στην ίδια εταιρία, με τη λογική ότι οι δύο ομάδες θα μπουν προσεκτικά στο πρώτο μέρος και θα ρισκάρουν στην επανάληψη.ΜΥΒΕΤ, STOIXIMANGOALBETNETBET ή PLAYBET

104. ΣΕΡΒΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ

Στη Σερβία διεξάγεται το φιλικό, με τους Σέρβους σπάνια να μην σκοράρουν εντός έδρας και τους Ιάπωνες να μετράνε εννιά διαδοχικά over, εκ των οποίων τα εφτά ήταν και goal-goal. Στο 1,90 το over.

105. ΤΟΥΡΚΙΑ U21-ΕΛΛΑΔΑ U21

Η Τουρκία έχει μοιρασμένα αποτελέσματα (1-1-1, 3/3 over) με τη νίκη να είναι κόντρα στη Μάλτα με 4-0. Χωρίς ασφαλή συμπεράσματα και η πορεία της Ελλάδας που έχει δώσει ένα ματς κόντρα στη Μάλτα και κέρδισε με 5-0. Και οι δύο Εθνικές έχουν καλές φουρνιές παικτών, δεν αποκλείεται να δούμε ένα ακόμα over (2,10) στο μεταξύ τους αμφίρροπο ματς.

106. ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ-ΛΕΤΟΝΙΑ

Αδιάφορο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες της ανατολικής ζώνης, από αυτά που συχνά προσφέρουν αρκετό θέαμα και συγκινήσεις. Οι Λετονοί είναι τραγικοί εκτός έδρας, σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ συνεχώς και με ευκολία την ώρα που οι Λιθουανοί έχουν χάσει εντός μόνο από την Ελλάδα. Ξεκάθαρη επιλογή το GG στο 2,10 στην .ΜΥΒΕΤ, STOIXIMANGOALBETNETBET ή PLAYBET

107. ΔΑΝΙΑ U21-ΣΛΟΒΕΝΙΑ U21

Οι δύο ομάδες έπαιξαν την προηγούμενη αγωνιστική κι έφεραν 2-2 στη Σλοβενία. Οι Δανοί μετράνε 2-1-0 και οι Σλοβένοι 0-1-2, λογικό το 1,44 του άσου, στο 2,20 ο συνδυασμός του με το over.

108. ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ-Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Δυσκολοκατάβλητη ομάδα το Αζερμπαϊτζάν, άξιζε μια νίκη μέχρι στιγμής στα προκριματικά και κόντρα στην ασθενή αμυντικά και μέτρια γενικά Βόρειο Ιρλανδία μπορεί να την πετύχει. Απαραίτητη η κάλυψη στην ισοπαλία λόγω της ροπής των γηπεδούχων προς το σημείο,1,60 ο άσος Draw No Bet στον Stoiximan.

109. ΚΡΟΑΤΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ

Οφείλουν να κυνηγήσουν το γκολ οι Κροάτες που θέλουν μόνο νίκη, διαθέτουν έμπειρη και ικανή ομάδα ενώ στα συν τους το καυτό «Μάξιμιρ». Χωρίς άγχος οι Βέλγοι, που δεν θα παίξουν αμυντικά όπως είπε ο προπονητής τους, έχοντας εύκολο ματς την τελευταία αγωνιστική. Διαθέτουν πολύ ποιοτικούς παίκτες μεσοεπιθετικά και μπορούν να σκοράρουν είτε με την ταχύτητα των εξτρέμ τους, είτε με τον τρομερά φορμαρισμένο Λουκάκου. Στο 2,00 προσφέρει το GG o Stoiximan.ΜΥΒΕΤ, STOIXIMANGOALBETNETBET ή PLAYBET

***. ΜΟΛΔΑΒΙΑ-ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ

Δύσκολα το Σαν Μαρίνο θα καταφέρει να πάρει έστω και το βαθμό, ενώ το να σκοράρει σε δεύτερο σερί ματς (και πρώτο εκτός έδρας από το 2001) έχει επίσης απειροελάχιστες πιθανότητες. Η Μολδαβία θέλει τη νίκη και περιμένουμε να τα καταφέρει σχετικά εύκολα, αλλά δεν είναι ομάδα που θα σκοράρει πάνω από τέσσερα γκολ ακόμα και απέναντι σε ένα τόσο αδύναμο αντίπαλο. 2-0/3-0/4-0 τα σκορ που κρατάμε, με μέση απόδοση 1,90 στον Stoiximan.

110. ΓΕΡΜΑΝΙΑ U21-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ U21

Αμφότερες έχουν κάνει το 2/2 στις νίκες, με γκολ 7-0 η Γερμανία και 6-2 το Μαυροβούνιο. Δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας με τον άσο στο 1,22, καλύτερη επιλογή το over στο 1,40.

111. ΡΟΥΜΑΝΙΑ U21-ΙΡΛΑΝΔΙΑ U21

Οι Ρουμάνοι δέχτηκαν δύο γκολ στα Νησιά Φερόε (2-2) και ηττήθηκαν με 3-2 στο Μαυροβούνιο στα δύο παιχνίδια τους, ενώ η Ιρλανδία κέρδισε 1-4 στα Νησιά Φερόε και ηττήθηκε 0-4 από τη Γερμανία. Υψηλές οι αποδόσεις του διπλού (3,00), 1,95 πληρώνει το over με τις δύο ομάδες να δέχονται γκολ πολύ εύκολα.

112. ΚΥΠΡΟΣ U21-ΣΕΡΒΙΑ U21

Μόνο τη Β. Ιρλανδία έχει κερδίσει η Κύπρος σε τέσσερα ματς (1-0-3), η Σερβία έχει δώσει ένα ματς και κέρδισε 2-1 την Κύπρο. Άλλο επίπεδο είναι οι Σέρβοι που θα έχουν και παίκτες από την Εθνική Ανδρών στο ρόστερ τους, λογικό το 1,40 του διπλού.ΜΥΒΕΤ, STOIXIMANGOALBETNETBET ή PLAYBET

113. ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕ-ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Το ματς είναι από αυτά που περιμένουν οι ομάδες χαμηλής δυναμικότητας για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Φυσικά καμία από τις δύο δεν έχει ελπίδες πρόκρισης και είναι στις τελευταίες θέσεις με ρεκόρ 0-0-8 (γκολ 3-25) και 1-1-6 (γκολ 4-17), αντίστοιχα. Πριν δύο αγωνιστικές το αντίστοιχο ματς στο Καζακστάν έληξε 2-1 με ανατροπή. 14 σερί ήττες έχουν οι γηπεδούχοι, 2,15 πληρώνει το διπλό.

114. ΜΑΛΤΑ-ΤΣΕΧΙΑ

Η Τσεχία έχει κάνει τραγική πορεία φέτος, όμως άλλαξε προπονητή και αναμένεται να τα δώσει όλα αν όχι για τη 2η θέση τουλάχιστον για να αποχωρήσει από τα προκριματικά με ψηλά το κεφάλι σε αυτά τα ματς. Η Μάλτα σκοράρει στα τρία τελευταία της ματς αλλά η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια και η αξία είναι είτε με τη νίκη με μηδέν παθητικό (1,75) είτε με τα συνδυαστικά σκοράκια 0-2/0-3/0-4 στον Stoiximan που πληρώνουν 2,81. Θα πάμε με το ρίσκο της δεύτερης επιλογής λόγω απόδοσης.

115. ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ-ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ

Η Βοσνία έβγαλε το διπλό με ανατροπή στη Σλοβακία και συνεχίζει να κρατάει την τύχη στα χέρια της, ψάχνοντας το 2/2 κόντρα σε Λιχτενστάιν και Λιθουανία εκτός έδρας για να πάει στο Μουντιάλ. Από τα κέφια της εξαρτάται το ματς, μόλις στο 1,03 ο άσος, μόλις στο 1,18 το over. Το αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου είχε λήξει 1-8, περιμένουμε σκορ 4-0/5-0/6-0/7-0.

116. ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ

Οι Ουκρανοί έχουν κάνει αντεπίθεση διαρκείας και παρά το ότι ξεκίνησαν με ρεκόρ 0-2-1, έχουν φτάσει πλέον στο -1 από την κορυφή κι έχουν το ευκολότερο πρόγραμμα από τις ομάδες που διεκδικούν τις δύο πρώτες θέσεις. Οι Πολωνοί έχουν αντίστοιχα το δυσκολότερο πρόγραμμα και δεν πείθουν ιδιαίτερα. Ο άσος πληρώνει 1,80  και αποτελεί καλή επιλογή, με την Ουκρανία να κρατάει την τύχη στα χέρια της και να είναι αήττητη στα εννιά τελευταία (7-2-0), χωρίς να δεχτεί γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα.ΜΥΒΕΤ, STOIXIMANGOALBETNETBET ή PLAYBET

117. ΔΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ

Αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η Δανία έχει μπει ξανά δυνατά στο κόλπο της δεύτερης θέσης, την οποία θα έχει βάσιμες ελπίδες να καταλάβει μόνο αν κάνει το 2/2 κόντρα σε Ιταλία και Μάλτα. Οι Ιταλοί από την άλλη έχουν ταξίδι-αγγαρεία, αφού είναι αδιάφοροι βαθμολογικά κι έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο για Βραζιλία από την προηγούμενη αγωνιστική. Τον 1 DNB στο 1,66 του Stoiximan προτίμησε από νωρίς ο Bethunter με ένα δυνατό ποντάρισμα (75 units).

118. ΑΛΒΑΝΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ

Με τις δύο συνεχόμενες ήττες της η Αλβανία έχει μείνει στο -3 από τη δυάδα πέφτοντας στην 5η θέση κι έχοντας χάσει πολλές από τις ελπίδες της για πρόκριση στα μπαράζ. Η αήττητη Ελβετία (5-3-0) επέστρεψε άμεσα στις νίκες και με νέο διπλό εξασφαλίζει από σήμερα την πρώτη θέση και την πρόκριση στο Μουντιάλ. Πάντα δύσκολες οι αλβανικές έδρας, οι Ελβετοί όμως είναι άλλο επίπεδο και εκτός έδρας μετράνε 3-1-0 με γκολ 6-0. Στο 1,85 προσφέρεται το διπλό.

119. ΑΝΔΟΡΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Το διπλό είναι εκ των ουκ άνευ, το μηδέν παθητικό των Ρουμάνων επίσης δύσκολα θα χαλάσει, λογικά το εύρος των σκορ του συγκεκριμένου αγώνα είναι μεταξύ 0-2 και 0-5. Στηριζόμενοι όμως στην ανάγκη των Βαλκάνιων για βελτίωση της διαφοράς τερμάτων τους πιστεύουμε ότι δεν θα σταματήσουν στα δύο και θα κυνηγήσουν μεγάλο σκορ. 1,70 πληρώνει το -2 χάντικαπ τους (νίκη με 3 γκολ και πάνω) στον Stoiximan.

120. ΕΣΘΟΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Εσθονία δεν έχει καμιά ελπίδα πρόκρισης και θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της μόνο για το γόητρο κόντρα στην Τουρκία. Οι φιλοξενούμενοι με τον Τερίμ στον πάγκο τους είναι σοβαροί και αναμένεται να πάρουν τη νίκη που τόσο θέλουν. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 1,44 στον Stoiximan και οι Bet Βloggers τον επέλεξαν σε μία 2άδα.ΜΥΒΕΤ, STOIXIMANGOALBETNETBET ή PLAYBET

121. ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΡΩΣΙΑ

Παρά τις πρόσφατες γκέλες της η Ρωσία είναι ακόμα στην κορυφή του ομίλου με ρεκόρ 6-0-2 και σε περίπτωση που κερδίσει Λουξεμβούργο και Αζερμπαϊτζάν εκτός έδρας παίρνει την πρόκριση για το Μουντιάλ ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων. Από τα πόδια της εξαρτάται το ματς, που προσφέρεται για live εφόσον η «αρκούδα» δεν σκοράρει γρήγορα.

122. ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Η Ολλανδία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της και αναμένεται να παίξει με πολλές αλλαγές αλλά πάντα με το επιθετικό πνεύμα που την διακρίνει για να προσφέρει σκορ και θέαμα στους φιλάθλους της. Η Ουγγαρία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει παθητικά την αναμέτρηση αφού θέλει τη νίκη και θα παίξει και αυτή επιθετικά. Προβάδισμα στο over σε απόδοση 1,57 στον Stoiximan ενώ οι Bet Bloggers ρισκάροντας λίγο παραπάνω επέλεξαν τα 4-6 γκολ σε απόδοση 2,63 στην ίδια εταιρεία.

123. ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Ακόμη κι αν παραταχθεί χωρίς κλασικό φορ, η Γερμανία είναι μια μηχανή γκολ, με εξαιρετικές μονάδες από τη μέση και μπροστά. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα παρατήσουν το ματς, ψάχνοντας εκδίκηση για το 1-6 του πρώτου γύρου, ωστόσο η άμυνά τους δύσκολα θα αντέξει απέναντι στα «πάντσερ». Στο 2,05 βρίσκουμε το συνδυασμό άσου και over 3,5 στον Stoiximan.ΜΥΒΕΤ, STOIXIMANGOALBETNETBET ή PLAYBET

124. ΕΛΛΑΔΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Μονόδρομος η νίκη για την Ελλάδα, που δύσκολα δέχεται γκολ ενώ πάντα σκοράρει το πολύ δύο τέρματα. Αδιάφορη η Σλοβακία, έχει μεν παίκτες ποιοτικούς αλλά δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη, κρατάει πάντως και αυτή χαμηλά τα σκορ. Καλύτερη επιλογή από τον άσο, τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(1-1) που πληρώνουν 2,00 απόδοση στον Stoiximan (επιλογή Bethunter).

125. ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ

Πορεία που ελάχιστοι περίμεναν πραγματοποιεί η Ισλανδία, που με ρεκόρ 4-1-3 είναι στη 2η θέση και κρατάει την τύχη στα χέρια της για την πρόκριση στα μπαράζ. Η Κύπρος είναι ουραγός (1-1-6, γκολ 4-13) και δίνει το πρώτο της ματς μετά την απομάκρυνση του Νιόπλια (παρατάσσεται με υπηρεσιακό δίδυμο). Χαμηλός ο άσος (1,44), αλλά θα πρόκειται για «αυτοκτονία» για την Ισλανδία αν δεν κερδίσει.

126. ΟΥΑΛΙΑ-ΠΓΔΜ

Οι Ουαλοί θα ψάξουν τη νίκη λόγω έδρας, αλλά και αποχαιρετισμού του Μπέλαμι, ωστόσο έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες και οι μαχητικοί φιλοξενούμενοι δεν είναι ομάδα που θα τους χαρίσει το παιχνίδι, ειδικά στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού τους. Στο 1,90 προσφέρει  το ασιατικό διπλό +0,5, το να σκοράρει ο Κρεγκ Μπέλαμι στο τελευταίο του παιχνίδι μπροστά στο κοινό της Εθνικής επέλεξε από την ίδια εταιρία ο Bethunter (6,50/first – 2,875/anytime).ΜΥΒΕΤ, STOIXIMANGOALBETNETBET ή PLAYBET

127. ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Από τα πλέον αμφίρροπα ματς με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στη 2η προνομιούχο θέση. Η Σλοβενία είναι σε καλύτερη κατάσταση και μετράει τρεις σερί νίκες στοχεύοντας στην τέταρτη διαδοχική. Η Νορβηγία έχει λιγότερες πιθανότητες πρόκρισης αλλά και ντεμπούτο νέου προπονητή. Πιο κοντά στη νίκη οι γηπεδούχοι με τον άσο να πληρώνει 2,40  (1,70 ο 0:0 ασιατικός άσος).

128. ΣΟΥΗΔΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ

Με μια πρώτη ματιά, η Σουηδία βολεύεται και με την ισοπαλία, ωστόσο σε περίπτωση ήττας από τους Γερμανούς την Τρίτη, αυτομάτως μένει εκτός. Οι φιλοξενούμενοι με τρεις βαθμούς πρακτικά προκρίνονται, ενώ έχουν δώσει, ως επί το πλείστον, παιχνίδια με γκολ στον όμιλο. Οι δύο ομάδες θα παίξουν για τη νίκη, ενώ έχουν τις μονάδες για να προσφέρουν ένα ανοιχτό ματς με αρκετά γκολ. Στο 1,90 βρίσκουμε το over στον Stoiximan.

129. ΓΑΛΛΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Φιλικό που διεξάγεται στο Παρίσι, με τους Γάλλους να αντιμετωπίζουν το ματς ως επίσημο ώστε να βελτιώσουν τη θέση τους στην κατάταξη της ΦΙΦΑ και να μπουν ως ισχυροί στην κλήρωση των μπαράζ για το Μουντιάλ. Ο άσος, πάντως, είναι μάλλον χαμηλός (1,30) για ένα τέτοιο ματς.

130. ΑΓΓΛΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Δεν παύουν να θεωρούνται μεγάλη ευρωπαϊκή δύναμη οι Άγγλοι, αλλά πλέον δεν έχουν τόσο καλό υλικό όσο τα προηγούμενα χρόνια, δεν κέρδισαν ούτε ένα ματς απέναντι στις διεκδικήτριες των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου, ενώ γκρίνια υπάρχει για τον προπονητή, Ρόι Χόγκσον. Οι Μαυροβούνιοι διαθέτουν λίγους παίκτες πρώτης γραμμής αλλά είναι δεμένο σύνολο και μπορούν να σταθούν αξιοπρεπώς στο Γουέμπλεϊ, ενώ αν δεν είχαν απουσίες ίσως σκεφτόμασταν και πιο ζεστά το Χ2. 1,85 πληρώνει το ασιατικό +1,5 των φιλοξενούμενων .
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMANGOALBETNETBET ή PLAYBET
131. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ

Πολύ δύσκολα θα αποφύγει τα μπαράζ η Πορτογαλία (5-2-1 ρεκόρ), ενώ ακόμα κι αν χάσει σήμερα δεν απειλείται για τη δεύτερη θέση, αφού την τελευταία αγωνιστική παίζει εντός με το Λουξεμβούργο. Χωρίς αξία το 1,18 του άσου, ό,τι επιλογή προκύψει θα προκύψει από το live.

132. ΙΣΠΑΝΙΑ-ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Δεν γίνεται λόγος για το ποια ομάδα θα επικρατήσει, με τους Ισπανούς να «καθαρίζουν» την πρώτη θέση από σήμερα σε περίπτωση νίκης και δύσκολα θα δούμε άλλο αποτέλεσμα πλην του άσου. Με τη λογική ότι οι Λευκορώσοι δεν θα σκοράρουν, οι Bet Bloggers προτίμησαν τα σκορ 2-0/3-0/4-0/5-0, που δίνουν μέση απόδοση 1,96.

133. ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Η Βενεζουέλα θέλει νίκη με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκορ, αφού είναι στο -3 από τις θέσεις πρόκρισης. Η Παραγουάη είναι ουραγός στον προκριματικό όμιλο και θα παίξει ελεύθερα και χωρίς σκοπιμότητες. Στα δύο παιχνίδια της με τον νέο της τεχνικό κέρδισε 4-0 τη Βολιβία κι έχασε 2-5 από την Αργεντινή, ενώ στη Βενεζουέλα σκοράρει πάντα (4-0-1 η παράδοσή της εκεί). 2,10 πληρώνει το over.

134. ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Σούπερ ματς στο Κίτο σε υψόμετρο 2.850 μέτρων με την παράδοση να δείχνει 3-2-7. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 4η και 5η θέση, με την πρώτη να δίνει απευθείας εισιτήριο και τη δεύτερη να στέλνει στα μπαράζ. Ο Ισημερινός εντός έδρας μετράει 6-1-0 στον όμιλο, αλλά η Ουρουγουάη είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Αναμένεται ματς τακτικής και… υπομονής, που δεν αναμένεται να φύγει από το under (1,66), ενώ καλή περίπτωση δείχνει και η ισοπαλία, που εξασφαλίζει σίγουρα ότι και οι δύο θα παίξουν τουλάχιστον στα μπαράζ.ΜΥΒΕΤ, STOIXIMANGOALBETNETBET ή PLAYBET

135. ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΧΙΛΗ

5-2-1 η παράδοση στο ματς, η Κολομβία θέλει ένα βαθμό για να είναι σίγουρα στο Μουντιάλ και ο κόσμος της ετοιμάζει φιέστα. Η Χιλή είναι σε καλή κατάσταση – αν και από τις πλέον απρόβλεπτες ομάδες – όμως πλέον το κίνητρο της πρόκρισης είναι μεγάλο και ο βαθμός δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα (δεν έχει πάντως ακόμα Χ, 8-0-6). Πρώτο σημείο το Χ (3,40) που εξυπηρετεί απόλυτα τη γηπεδούχο και δεν καταστρέφει τη φιλοξενούμενη.

136. ΟΝΔΟΥΡΑ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Το κίνητρο είναι με την μεριά της Ονδούρας που με νίκη κόντρα στην αδιάφορη Κόστα Ρίκα θα βρεθεί μία ανάσα από τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι λένε ότι δεν θα αδιαφορήσουν αλλά έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση και αγωνιζόμενοι μπροστά σε ένα φανατισμένο κοινό δύσκολα δεν θα λυγίσουν. Ο άσος σε απόδοση 1,75 στον Stoiximan έχει προβάδισμα.

137. ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ-ΜΠΟΑ

Η Αμέρικα Μινέιρο είναι στο -3 από την άνοδο αλλά εντός έδρας κερδίζει σπάνια (4-7-3). Η Μπόα έχει διαφορά έξι βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά δεν κερδίζει στα πέντε τελευταία (0-1-4) και δεν σκοράρει στα τρία πιο πρόσφατα. Δεν βλέπουμε το λόγο να ασχοληθούμε με το 1,72 του άσου, με τους φιλοξενούμενους λογικά να ταμπουρώνονται για το βαθμό.

138. ΤΖΟΪΝΒΙΛ-ΙΚΑΣΑ

Η Τζόινβιλ συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες και έξι ματς χωρίς νίκη (0-2-4) κι έπεσε στο -4 από την άνοδο. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε από την ABC εντός έδρας (1-2) παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 69’ και με δύο παίκτες παραπάνω από το 82’ και άλλαξε προπονητή ώστε να επιστρέψει στις νίκες. Η Ικάσα είναι σε καλή κατάσταση και ένα βαθμό πάνω από την αντίπαλό της, δεν θα έχει όμως διαθέσιμους τους δύο πρώτους της σκόρερ (19/41 γκολ της). Δεν είναι για 1,61 ο άσος.ΜΥΒΕΤ, STOIXIMANGOALBETNETBET ή PLAYBET

139. ΗΠΑ-ΤΖΑΜΑΪΚΑ

Οι γηπεδούχοι έχουν προκριθεί στο Μουντιάλ και στα προκριματικά του θεσμού δεν χάνουν εντός έδρας από το 2001 (24-2-0). Η Τζαμάικα δεν έχει ακόμα νίκη (0-4-4 με 7/8 under και γκολ 3-9) και ψάχνει μόνο το 2/2 για να έχει (λίγες) ελπίδες για τα μπαράζ. Αδιάφορο στοιχηματικά το ματς, χωρίς αξία το 1,28 του άσου.

140. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΠΕΡΟΥ

Η Αργεντινή έχει προκριθεί στο Μουντιάλ, ενώ το Περού έχει αποκλειστεί. Η παράδοση δείχνει 8-3-0 και πέντε σερί νίκες, χωρίς Μέσι και Ιγκουαΐν όμως οι γηπεδούχοι σε ένα αδιάφορο στοιχηματικά παιχνίδι (μόλις στο 1,25 ο άσος).

141. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ-ΓΚΟΥΑΡΑΤΙΝΓΚΟΥΕΤΑ

Η Παλμέιρας (11-2-1 εντός έδρας) επέστρεψε στις νίκες και απέχει 9 βαθμούς από τη δεύτερη θέση και 17 από τις θέσεις εκτός ανόδου. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε 1-2-11 εκτός έδρας και είναι στο +5 από τον υποβιβασμό. Το ματς γίνεται σε ουδέτερο αλλά εξαρτάται από τα κέφια των γηπεδούχων (στο 1,33 ο άσος).

142. ΜΕΞΙΚΟ-ΠΑΝΑΜΑΣ

Η αγορά δίνει σαν φαβορί το Μεξικό σε αποδόσεις τόσο χαμηλές (1,30/Stoiximan) που δεν θα της προτιμούσαν ούτε… στα Διαβατά ειδικά αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για μία ομάδα που αγνοεί τη νίκη σε επίσημα παιχνίδια στην έδρα της φέτος. Η ισοπαλία δεν κάνει ούτε στον Παναμά, ούτε στο Μεξικό και οι δύο ομάδες αναμένεται να παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη και τη διαφορά τερμάτων που είναι το πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας. Το over σε απόδοση 2,05 στον Stoiximan έχει προβάδισμα αφού η παρουσία του Βούσετιτς στον πάγκο του Μεξικού θα το οδηγήσει τους «Αζτέκους» σίγουρα σε ένα πιο επιθετικό παιχνίδι.ΜΥΒΕΤ, STOIXIMANGOALBETNETBET ή PLAYBET


143. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ-ΚΑΣΙΒΑ

Ρεβάνς των ημιτελικών του Λιγκ Καπ, που μάλλον είναι τυπική διαδικασία αφού στο πρώτο ματς επικράτησε η Κασίβα με 4-0! Η Γιοκοχάμα Μαρίνος μπορεί να είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 8-6-0 εντός έδρας, αλλά την Κασίβα (4-4-6 εκτός έδρας) δεν την έχει κερδίσει φέτος (0-1-2). Μοναδική αξιόλογη επιλογή ο άσος από το ημίχρονο (3,00), αφού οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά ελπίζοντας στο… θαύμα.








betblog