Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Προγνωστικά για το Στοίχημα (Παρασκευή 18/10/2013)


ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ
 
     MyBet               Stoiximan                PlayBet

             100€ Bonus         50€ Bonus       Boost στα παρολι 
                                                                                                          εως 100% 


    
                          NetBet                          GoalBet                       
     100€ ΔΩΡΕΑΝ              50€ Bonus 



ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΤΑ ΚΑΙ KANENA LIKE


Επιστρέφουμε μετά από αρκετές μέρες και μεγάλο ρεπό καθώς προτίμησα να μην ασχοληθώ με τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων που ως επί το πλείστον δεν έχουν Value διότι είτε θα υπάρχουν εξευτελιστικές αποδόσεις είτε θα γίνονται super εκπλήξεις. Οπότε συνεχίζουμε από σήμερα ξανά με τα πρωταθλήματα και έχουμε να περιμένουμε και την έναρξη του αγαπημένου μας ΝΒΑ στις 28 Οκτωβρίου.
Πάμε να δούμε το σημερινό πρόγραμμα.

Ξεκινάμε από την Β Γαλλίας όπου επιλογή μου εδώ θα αποτελέσει η Νανσί. Αγωνίζεται στην έδρα της με μία πολύ καλή ομάδα ,Κλερμον, δεν έχει ξεκινήσει καλά και ψάχνεται ακόμα και αυτό δείχνει και η αλλαγή προπονητή με τον Κορέα να επιστρέφει ξανά στην ομάδα που έχει προσφέρει πολλά και ως προπονητής και ως παίκτης.Πολύ καλή ομάδα η Κλερμόν και φέτος έχει μόνο μία ήττα σε 10 παιχνίδια.Θα πάω με το μομέντουμ του Κορέα και είναι η κατάλληλη στιγμή για την επιστροφή στις νίκες των γηπεδούχων.Ο 1 της Νανσί στο 1,90.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMANGOALBETNETBET ή PLAYBET

Συνεχίζουμε με το διπλό της Άντερλεχτ που φιλοξενείται από την Μονς . Πολύ καλή η παράδοση των φιλοξενουμένων ,έχουν πολύ καλύτερη ομάδα και ενόψει του ντέρμπι κορυφής με την Σταντάρ την άλλη βδομάδα θέλουν πάση θυσία τη νίκη ώστε να είναι σε απόσταση αναπνοής.Το 2 της Άντερλεχτ στο 1,50 θα αποτελέσει στήριγμα για σήμερα.

2 παιχνίδια σήμερα για την Α Γαλλίας Νιμς – Μαρσέιγ και Ρεμς – Τουλούζ.Και στα 2 βλέπω πολύ ισχυρή την ισοπαλία ενώ στο 1ο ίσως γέρνει λίγο παραπάνω προς τα δεξιά το αποτελέσμα. Επίσης fun bet και για τα 2 το ακριβές σκορ 1-1.

Και Bundesliga έχουμε σήμερα, και εδώ δεξιά θα πάμε με το διπλό της Λεβερκούζεν στην έδρα της Χοφενχαίμ να πληρώνει 2,08. Όσα φάμε και όσα βάλουμε η φετινή Χοφενχάιμ με το εκπληκτικό να σημειώνονται μ.ο. 5 γκολ στα φετινά της παιχνίδια .Πολύ σοβαρή και καλοδουλεμένη ομάδα η Λεβερκούζεν κρατάει πολύ καλά και κοντά στα 2 μεγαθήρια της κατηγορίας (Μπαγερν,Ντορντμουντ) μπορεί να μας προσφέρει το 2 σε αρκετα καλή απόδοση, και εδώ ένα fun bet καθώς και οι ασπιρίνες δε πάνε πίσω στο σκοράρισμα θα δοκιμάσω το 2 και over 3,5 σε απόδοση 4,30.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMANGOALBETNETBET ή PLAYBET

Η Τσεζένα υποδέχεται την Μπάρι με τους γηπεδούχους να παρουσιάζουν φέτος ένα πολύ καλό πρόσωπο και ξέρουν την θέλουν ενώ αντίθετα η Μπάρι ψάχνεται ακόμα ,καλή η απόδοση στο 1 αλλά τα αλλοπρόσαλα αποτελέσματα της Μπάρι παραδοσιακά με οδηγούν να επιλέξω το over σε καλή απόδοση 2,25.

Συνεχίζουμε παρακάτω και βλέπουμε την προτελευταία αγωνιστική στην Ιρλανδία που σε άλλη περίπτωση δε θα ασχολούμουν καθόλου με αυτό το πρωτάθλημα άλλα πάντα και παντού οι τελευταίες αγωνιστικές βγάζουν σημεία και value.Δύο παιχνίδια θα μας απασχολήσουν ,βάσει του κυπέλλου που αν κατακτήσει η Σλίγκο η 4η θέση οδηγεί στην Ευρώπη. Οπότε σήμερα είναι ευκαιρία για την Σάμροκ να πάρει το 2 στο τοπικό ντέρμπι με την Γιου σι ντι η οποία κινδυνεύει όμως αλλά σαφώς υπάρχει μεγάλη διαφορά στις 2 ομάδες ,επιλογή ρίσκου το διπλό στο 1,70.Το άλλο παιχνίδι είναι το Μποέμιαν – Μπρει όπου η ισοπαλία είναι βολική καθώς η Μποέμιαν με χ σώνεται από σήμερα ενώ η Μπρέι με χ σήμερα αν κερδίσει την τελευταία αγωνιστική την αδιάφορη Νταλντακ στην έδρα τους σώνονται και αυτοί ,δύσκολο να διαβάσω το μυαλό των Ιρλανδών αλλά σε άλλο πρωτάθλημα αυτή η ισοπαλία θα πλήρωνε κοντά στο 2,00.Κοιτώντας μόνο τα δεδομένα και μόνο και χωρίς να είμαι στον τρόπο σκέψης τους θα επιλέξω το χ σε απόδοση 3,35.ΜΥΒΕΤ, STOIXIMANGOALBETNETBET ή PLAYBET

Με το Ρόμα – Νάπολι δε θα ασχοληθώ καθόλου στοιχηματικά και θα επιλέξω να το δω και μόνο,και γνώμη μου είναι να προσέξετε τα λεγόμενα άλογα καθώς κάποια στιγμή θα κουτσαθούν απότομα και θα ψαχνόμαστε.

Για το αυριανό πρόγραμμα βλέπω την M.United στο 1,55 στην έδρα της με πολύ υποδεέστερο αντίπαλο τηνΣαουθάπτον ,μεγάλη απόδοση και θα στηριχθεί από σήμερα σε δυνατό δελτίο.

Επίσης στα δικά μας δυνατές επιλογές είναι το over του Ολυμπιακού που και πάλι πληρώνει πολύ καλά 2,02 , ο 1 του Π.Α.Ο.Κ. στην Τούμπα που δίνει 1,65 όπως και ο Παναθηναικός στο 1,55 με τον Πανθρακικό στην έδρα του.ΟΟ.Φ.Η. άνοιξε στο 2,10+ και είχε value αλλά έχει κατρακυλήσει στο 1,83 και πλέον για μένα δεν αξίζει.

ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΤΑ ΚΑΙ KANENA LIKE







ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ