Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Δείτε πως έγιναν τα πόδια του μετά από ένα τσίμπημα κουνουπιού...

Η εύρεση παπουτσιών ήταν πάντα ένα κατόρθωμα! Απίστευτη χαρά και απόλαυση για τον άνθρωπο με γιγάντια πόδια τη στιγμή που του έδωσαν το πρώτο ζευγάρι παπούτσια στη ηλικία των 27!!

Ο Xu από το Fuzhon στην Jiangxi, ανατολική επαρχία της Κίνας, έχει μια μορφή ελεφαντίασης. Τα αποτελέσματα της ελεφαντίασης είναι η διεύρυνση μιας περιοχής του σώματος, ιδιαίτερα των άκρων.

Παρασιτικοί ιοί, εξαπλώνονται από τα κουνούπια και μπορούν να μπλοκάρουν το λεμφικό σύστημα, προκαλώντας υπερβολικό πρήξιμο στα χέρια, τα πόδια, το στήθος ή τα γεννητικά όργανα.

Όσο ο Xu μεγάλωνε τα πόδια του έγιναν τόσο μεγάλα που αδυνατούσε να βρει ένα κατάλληλο ζευγάρι παπούτσια

Ο manager του είδους είπε πως θα παράγει δωρεάν παπούτσια στον Xu όταν αυτά θα θέλουν αντικατάσταση.




Πέρυσι ένα αγόρι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο της Κίνας επειδή τα πόδια του μεγάλωσαν τόσο που δεν μπορούσε να περπατήσει. Ο έφηβος Xiao Meng γεννήθηκε με μια γεννητική κατάσταση που προκαλεί υπερβολικό πρήξιμο στα πόδια. Η οικογένειά του ήταν πολύ φτωχή για να πληρώσει τη θεραπεία με αποτέλεσμα τα πόδια του να μεγαλώνουν όλο και περισσότερο όσο περνούσαν τα χρόνια. Η οικογένειά του έλαβε πολλές χιλιάδες λίρες από την εκστρατεία, για τη φροντίδα το Xiao.
Το 2007 546 εκατομμύρια άνθρωποι υποβλήθηκαν σε θεραπεία για την πρόληψη της ελεφαντίασης.








ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ