Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ο εγγονός του τον έστειλε ταμείο-125,000£

Δεύτερο εφάπαξ έβγαλε ο παππούς του εξτρέμ της Λίβερπουλ Χάρι Γουίλσον, που είχε ποντάρει στο ενδεχόμενο εγγονός του να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ουαλίας όταν εκείνος ήταν μόλις δύο ετών!

Ο Γουίλσον, 16 ετών και 207 ημερών, πέρασε σαν αλλαγή στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης της Ουαλίας με το Βέλγιο το βράδυ της Τρίτηςσπάζοντας το ρεκόρ του Γκάρεθ Μπέιλ ως ο νεότερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα των “δράκων”, με τον παππού του Πιτ, Έντουαρντς, να έχει ένα ακόμα λόγο για την επιτυχία του εγγονού του.

Ο Έντουαρντς είχε ποντάρει 50 λίρες το 2000 σε απόδοση 2,500 προς 1 ότι ο εγγονός του κάποια μέρα θα γίνει διεθνής με τη φανέλα της Ουαλίας, όταν ο δεύτερος ήταν μόλις δύο ετών!

“Ο κύριος Έντουαρντς πλέον έχει τη δυνατότητα να αφήσει τη δουλειά του χάρις την απίστευτη ικανότητα του να εντοπίζει ταλέντα εν τη γενέσει τους!” δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας που δέχθηκε το στοίχημα, του γνωστού Άγγλου “θείου”. “Για την ακρίβεια και η Αγγλία είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Χάρι, του οποίου η γιαγιά γεννήθηκε στο Τσέστερ (σ.σ. στα σύνορα Αγγλίας-Ουαλίας). Αν ο Ρόι Χόντγκσον τον είχε αρπάξει, το στοίχημα αυτό θα χανόταν!” συμπλήρωσε.

Ο Έντουαρντς, που δούλευε ως ηλεκτρολόγων οικοδομών με αποτέλεσμα να περνάει πολύ καιρό μακριά από το σπίτι του, παρακολούθησε με αγωνία το ματς της Εθνικής Ουαλίας στο τροχόσπιτο του στο Μπάκινγχαμ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης επέστρεψε στη γυναίκα του, Ντόροθι, που φυσικά ήταν πασίχαρη.

“Παραιτήθηκα αμέσως. Είχα πει στον εργοδηγό ότι αν ο Χάρι αγωνιστεί δεν θα γυρίσω στη δουλεία. Βγήκα στη σύνταξη ένα χρόνο νωρίτερα, όχι άσχημα για ένα τόσο τρελό στοίχημα!”

Η ιδέα για το τρελό αυτό στοίχημα μπήκε στον Έντουαρντς όταν είδε την αγάπη που είχε ο εγγονός του για τη μπάλα από τη βρεφική κιόλας ηλικία. “Συνήθιζε να κυνηγάει τη μπάλα σε όλο το σπίτι ακόμα πριν καν περπατήσει, αυτό μου έδωσε την ιδέα.”

Σαν καλός παππούς ο ίδιος δήλωσε ότι ένα μέρος των χρημάτων θα τα δώσει στον Χάρι, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται στην οικογένεια της Λίβερπουλ αλλά σαν παίχτης των ακαδημιών τα εισοδήματα του είναι μικρά και τα έξοδα μεταφοράς αρκετά ακριβά.





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ








betblog.gr