Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Δείτε τα ΤΟΡ 10 καταπληκτικά τροποποιημένα φορτηγά στον κόσμο!





Στη δεκαετία του ’90 φαίνεται ότι πολλοί είχαν τροποποιήσει τα αυτοκίνητά τους.

Οι άνθρωποι αυτοί δεν τροποποίησαν απλά τα αυτοκίνητά τους, αλλά αυτό που έκαναν ήταν μια στάση ενάντια στην κοινωνία.

Χρησιμοποιησαν συνηθησμένα οικογενειακά αυτοκίνητα που οι μητέρες τους είχαν για να κάνουν τα ψώνια και έκαναν τα δικά τους έργα τέχνης!

Τη δική τους μικρή στάση ενάντια στον κόσμο γύρω τους. Και φαίνεται στην Ιαπωνία, έχει ξεκινήσει μια νέα εποχή αυτής της μορφή τέχνης.



10 – Batman
Με φτερά από υαλοβάμβακα πάνω στην κορυφή και κιτ αμαξώμα εμπνευσμένο από το Batman το van αυτό είναι ένα παράδειγμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Κανένα από αυτά τα 10 δεν είναι προιόν photoshop, είναι όλα αληθινά και όλα πολύ γρήγορα, και συχνά χρησιμοποιούνται για αγώνες δρόμου.



9 –Donald Duck
Με ένα εντυπωσιακό πορτοκαλί χρώμα, με λεπτομέρειες από σκηνές κινουμένων σχεδίων και ένα μεγάλο Ντόναλντ Ντακ στο πίσω άκρο το κάνουν ένα ξεχωριστό βαν! Οι ακραίες τροποποιήσεις του είναι που το κάνουν cool.



8 – Bonby Nuts

Με αυτό θα αρχίσετε να έχετε καλύτερη άποψη για όλα αυτά. Δεν είναι μόνο εξαιρετικά τροποποιημένα φορτηγά, αλλά εκφράζουν περισσότερα για τους ιδιοκτήτες τους και την προσωπικότητά τους.



7 – Plain White

Ακόμη και ένα απλό λευκό φορτηγό στύλ εργασίας δεν απέφυγε τις τροποποιήσεις, όλα αυτά μου θυμίζουν ένα καρτούν manga, ή ίσως Power Rangers στυλ στην κορυφή.



6 – Orange GMC with wing doors

Αυτό είτε το πιστεύετε είτε όχι βρίσκεται στην Καλιφόρνια.Το γεγονός αυτό δείχνει ότι αυτές οι ακραίες τροποποιήσεις των van γίνονται με παρόμοιο τρόπο εδώ και αρκετό καιρό.Αυτό είναι ένα φευγάτο van με φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, τηλεόραση και κρεβάτι.



5 – Star Wars
Αυτό το εντυπωσιακό van με θέμα Starwars έχει παρουσιαστεί σε όλες τις Εκθέσεις στην Αμερική και είναι εμπνευσμένο από τις πρώτες τροποποιήσεις ιαπωνικών φορτηγών. Δικαίως είναι πραγματικός νικητής.



4 – The Black Pearl
Του ανήκει το βραβείο των θαλασσών! Είναι ένα απλό, εντυπωσιακό και παραδοσιακά σχεδιασμένο van, με στυλ Pirate τόσο μέσα όσο και έξω.



3 – Pokémon

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο ασφαλές είνα ένα Pikachus van; Λοιπόν, δεν έχω ιδέα, αλλά θα ήθελα να είχα μια αντικειμενική εικόνα, μοιάζει με ένα πολύ cool βαν!



2 – Disney
Μοιάζει πάρα πολύ με το Pikachu .Τα περισσότερα από αυτά τα φορτηγά είναι όλα “Bosozoku” εμπνευσμένα από τα παραδοσιακά φορτηγά που ήταν δημοφιλή στις ΗΠΑ τη δεκαετία του ’70.





1 – VanGo

Αυτό το καταπληκτικό van έχει προφανώς να κάνει χρόνια τώρα περιοδεία σε Εκθέσεις στις ΗΠΑ αλλά έχω να σας πω ότι μετά από αρκετές ώρες ψάχνοντας, ανακαλύψα ότι είναι πλαστό. Αυτό είναι το μόνο που είναι προϊόν Photoshop παραλλαγή της πραγματικής VanGo