Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Superleague 6η αγωνιστική: Πρώτη ματιά












ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ
 100€ ΔΩΡΕΑΝ
Για ενα μήνα μονο

 
     MyBet               Stoiximan                PlayBet
             100€ Bonus         50€ Bonus       Boost στα παρολι 
                                                                  εως 100%

Με τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της ελληνικής Σούπερ Λιγκ. O Stoiximan.gr είναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει αποδόσεις για τα παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής σχεδόν με τη λήξη των αγώνων της προηγούμενης και το Betblog.gr τις αναλύει ανακαλύπτοντας ευκαιρίες.

Βέροια-Εργοτέλης

Συνεχίζει αήττητος ο Εργοτέλης, 4 ισοπαλίες και 1 νίκη αλλά με ευνοϊκό πρόγραμμα. Στο τελευταίο ματς δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις από τον Πανιώνιο την ώρα που η Βέροια έχανε με 1-0 στην Κομοτηνή σε ένα επίσης κάκιστο ματς. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν σε αυτό το γήπεδο από τον ΠΑΟΚ αλλά έδειξαν στο 2-0 κόντρα στον ΟΦΗ ότι γνωρίζουν πως να παίρνουν βαθμούς κόντρα σε τέτοιες ομάδες.

Συμπέρασμα: Δίνουμε πρώτο λόγο στον άσσο σε ένα ματς που δεν αναμένεται να μαγέψει με το θέαμά του. Στο 2,20 ο άσσος, σίγουρα καλύτερη επιλογή τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 1-1/0-0 που ανεβάζουν την απόδοση στο 2,47.

Πανιώνιος-Ολυμπιακός

Πριν και μετά τους αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός δεν προσφέρεται για σοβαρό ποντάρισμα και αυτό φάνηκε στο ματς κόντρα στον Παναιτωλικό όπου έμεινε στο 0-0. Ο Πανιώνιος πήρε ανέλπιστο αλλά δίκαιο Χ στο Ηράκλειο με γκολ στις καθυστερήσεις, σίγουρα δεν διαθέτει ούτε την ποιότητα ούτε το ειδικό βάρος για να κοντράρει τους πρωταθλητές οι οποίοι μετρούν 9 νίκες και 1 Χ στα 10 τελευταία ματς στη Νέα Σμύρνη.

Συμπέρασμα: Ξεκάθαρη επιλογή το διπλό, ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από νίκη ξέσπασμα μετά τις αποτυχίες κόντρα σε Παρί, Παναιτωλικό και το over 2,5 τέρματα πληρώνει 2,50.

Άρης-Παναιτωλικός

Αρχίζει και αγχώνεται ο Άρης που δεν μπορεί να πάρει βαθμολογική ανάσα ούτε με το νέο προπονητή αφού προφανώς το πρόβλημα είναι περισσότερο στο ρόστερ παρά στην άκρη του πάγκου. Ο Παναιτωλικός πήρε Χ από τον Ολυμπιακό και πάει στο Βικελίδης με φουλ ψυχολογία.

Συμπέρασμα: Μυρίζει μπαμ σε αυτό το ματς όπως και κάθε ματς του Άρη εντός έδρας, ειδικά όσο οι μπουκ συνεχίζουν να δίνουν φαβορί τους κιτρινόμαυρους. Είτε πάμε με το Χ2 στο 1,75 είτε με το πάσο.

Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός

Δύσκολη νίκη για τον Λεβαδειακό, 1-0 τον ΠΑΣ εντός έδρας σε ένα κακό ματς από το οποίο όμως κρατούν μόνο το αγχωτικό και αναγκαίο τρίποντο. Ο Απόλλωνας έδειξε το μόνιμο εκτός έδρας πρόσωπό του χάνοντας με 2-0 στο Περιστέρι, πλέον όμως έφτασε τις 4 σερί ήττες και αυτό το ματς αποκτά πρόωρο χαρακτήρα τελικού.

Συμπέρασμα: Απογοητευτικές οι δύο ομάδες φέτος εκτός έδρας, ο Απόλλωνας έχασε τον ενθουσιασμό της επιστροφής στα σαλόνια και ο Λεβαδειακός μετά το πρώτο τρίποντο δείχνει ένα κλικ πιο κοντά στη νίκη. Ματς για τριπλή όμως, διαβασμένο το σετ 2,45-3,25-3,00, αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι θα ήταν η συμβιβαστική ισοπαλία.

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

Συνεχίζει χωρίς νίκη ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα που παρά το εντυπωσιακό του ρόστερ αδικεί τον εαυτό του παίζοντας αρκετά παθητικά ανεξαρτήτου αντιπάλου. Έχασε στη Λεωφόρο από τον ΠΑΟ με μία ευκαιρία και παίζοντας με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο, την ώρα που ο Δικέφαλος δυσκολευόταν κόντρα στην καλά οργανωμένη άμυνα του Πλατανιά αλλά έπαιρνε το τρίποντο με το αγχωτικό 1-0.

Συμπέρασμα: Όπως συνέβη και κόντρα στον Αστέρα ο ΟΦΗ παίζει καλύτερα όταν έχει απέναντί του ομάδες με επιθετικές αρετές που δεν κλείνονται. Προκαλούν οι αποδόσεις στο 1Χ στο 2,02, περίπου στα ίδια επίπεδα και το GG.

ΠΑΣ Γιάννινα-Σκόντα Ξάνθη

Αναιμική εμφάνιση ο ΠΑΣ στον Λεβαδειακό, ήττα με 1-0 για 2ο συνεχόμενο ματς μετά από αυτό της Τρίπολης. Εντός έδρας πάντως οι Γιαννιώτες δείχνουν παραδοσιακά βελτιωμένο πρόσωπο έχουν ισάριθμες νίκες κόντρα σε Απόλλωνα και Ατρομητο και μάλιστα χωρίς να δεχτούν τέρμα. Κάτι τέτοιο δεν έχει καταφέρει να πετύχει η Ξάνθη που έχει φάει 7 τέρματα σε ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ και σίγουρα το ματς γέρνει προς τα αριστερά.

Συμπέρασμα: Σε 5 αναμετρήσεις εντός έδρας ο ΠΑΣ μετράει μόλις μία νίκη επί της Ξάνθης, σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη όμως σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται ο φαβοριτισμός του με τον άσσο να βρίσκεται μόλις στο 1,90.

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρ.

Πολύ δύσκολη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ με 1-0 για τους πράσινους που πήραν το δώρο της αποβολής του Σβασίγια στο 45 και ευχαρίστησαν και τους Κρητικούς για τη μηδενική τους πίεση σε ολόκληρο το ματς. Άλλος αντίπαλος ο Αστέρας που έχει τρομερή ποιότητα, βγάζει με άνεση τις κόντρες και σιγά σιγά αρχίζει να ξεπερνά τα κόμπλεξ της μικρής ομάδας συνειδητοποιώντας ότι στο επίπεδο της σύγχρονης Σουπερλίγκας ανήκει στην ελίτ των ομάδων.

Συμπέρασμα: Σαφέστατα πιο διαβασμένοι οι μπουκ εδώ, προσφέρουν τον άσσο στο 2,55 με αποτέλεσμα η κόντρα στο Χ2 να μην έρχεται με την ίδια άνεση αν πχ. ο άσσος δινόταν κοντά στο 2,00. Θεωρούμε ότι οι Αρκάδες θα σκοράρουν στην Λεωφόρο, έχει τύχη το GG στο 1,80, με ρίσκο και το over στο 2,55 αλλά το ματς ξεκινά από το 1-1.

Πλατανιάς-Πανθρακικός

Έπεσε στην Τούμπα ο Πλατανιάς χάνοντας με το τιμητικό 1-0, εξαιρετικό στήσιμο για να κόψει τους διαδρόμους προς την εστία του ο Ουζουνίδης όμως τα αργά εξτρέμ της ομάδας δεν βοήθησαν στο να βγουν επικίνδυνες κόντρες. Ο Πανθρακικός πήρε νίκη ανάσα με 1-0 επί της Βέροιας στο ντέρμπι παραμονής, έχει ψυχολογία και σίγουρα έχει στόχο τον βαθμό σε αυτό το ματς.

Συμπέρασμα: Ο Πλατανιάς στο γήπεδό του δεν έχει νίκη παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε και στα 3 παιχνίδια που έδωσε εδώ. Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη και ο άσσος πληρώνει 2,15.


Καλλονή-Ατρόμητος

Στάση στο τρένο της Καλλονής στην Τρίπολη, μετά από 3 σερί νίκες οι νεοφώτιστοι δεν θα μπορούσαν να περιμένουν κάτι καλύτερο εκτός έδρας σε μια σαφώς ποιοτικότερη ομάδα. Πάντως η βαθμλολογική συγκομιδή των 9 πόντων σε 5 ματς φέρνει ερωτήματα σχετικά με το που θα μπορούσε να φτάσει η ομάδα αν αγωνιζόταν και στη φυσική της έδρα. Ο Ατρόμητος θυμίζει πολύ Αστέρα, έχει ποιοτικότατους παίκτες μπροστά και το ΟΑΚΑ εκ φύσεως είναι έδρα που ευνοεί τις ομάδες που θέλουν να δημιουργήσουν.

Συμπέρασμα: Τα δεδομένα του ΟΑΚΑ φέρνουν πιο κοντά το διπλό παρά το 1Χ των συμπαθητικών νεοφώτιστων. Στο 2,45 μας παίρνει μέχρι και για ξερό διπλό, για τους πιο συντηρητικούς το DNB του Ατρομήτου στο 1,75!