Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Προγνωστικά για το Στοίχημα Σάββατο 07/09/2013



ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΤΑ ΚΑΙ KANENA LIKE

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ 
ΜΥΒΕΤ ΕΩΣ 100€ BONUS ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS ΤΩΡΑ
STOIXIMAN 100% BONUS ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS ΤΩΡΑ


Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

147. ΚΑΒΑΣΑΚΙ – ΟΥΡΑΒΑ

Πρώτοι ημιτελικοί για το Λιγκ Καπ Ιαπωνίας, η Καβασάκι δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο για το θεσμό αφού η Ουράβα κυνηγάει το πρωτάθλημα. Ομάδα του over η γηπεδούχοι, επιθετικά είναι εξαιρετικοί αλλά πίσω μπάζουν, θα πάμε αρχικά με τα πολλά γκολ και κατά δεύτερο λόγο με το συνδυασμό άσου και over 2,5.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

148. ΚΑΣΙΒΑ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ

Και εδώ έχουμε μια ομάδα αδιάφορη στο πρωτάθλημα να υποδέχεται μια διεκδικήτρια του τίτλου, η αιφνιδιαστική όπως αποχώρηση του αρχιτέκτονα της Κασίβα Νελσίνιο αλλάζει τα δεδομένα. Ένα κλικ παραπάνω στο διπλό, χρειάζεται όπως και κάλυψη στο Χ.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

153. ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Αήττητη στις πρώτες πέντε αγωνιστικές με 2-3-0 ρεκόρ η ΜΚ Ντονς, η Σουίντον προέρχεται πάντως από το επιβλητικό 5-0 επί της Κρου. Με το Χ2 συντάσσεται η αγορά, εμείς βλέπουμε να έχει πολύ Χ.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

154. ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ – ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ

Μόνο νίκη θέλουν αμφότερες για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, αλλά εξαρτώνται από το αποτέλεσμα της Αιθιοπίας. Λογικά φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά αν το ματς είναι Χ στο τέλος και δεν κερδίζει η Αιθιοπία θα έχουμε ένα πολύ δυνατό late goal.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

155. ΚΑΡΛΑΪΛ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Μετά τις συντριβές στο ξεκίνημα η Καρλάιλ κατάφερε να πάρει ισοπαλίες στα δύο τελευταία παιχνίδια της, η Πορτ Βέιλ προέρχεται από δύο ήττες με 3-1 και εκτός έδρας δεν έχει βαθμό ακόμα. Μοιρασμένο στη μέση το σετ, τριπλή και στα μάτια μας.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

156. ΚΡΟΟΥΛΙ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Από μεγάλη νίκη με 0-2 στην έδρα της Πιτέρμπορο προέρχεται η Κρόουλι (2-1-2 με 4/5 over 2,5), η Τζίλιγχαμ (0-3-2) μετράει 2/2 over 3,5 εκτός αλλά γενικά δεν είναι ομάδα που παίρνει μεγάλα ρίσκα. Σε πρώτο πλάνο ο άσος, θα κρατήσουμε και το over για το live.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

157. ΚΡΟΥ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Αγαπημένες ομάδες για τους λάτρεις των over, 4/5 over 2,5 φέτος η Κρου, 3/5 η Πιτέρμπορο. Τα γκολ και μονό θα κρατήσουμε.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

158. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Από πεντάρα στο Λιγκ Τρόφι προέρχεται η Μπράντφορντ, εντός έδρας όμως μετράει 2-2 νίκες με 6-0 τέρματα και κόντρα στη Μπρέντφορντ ο Πάρκινσον θα παρατάξει πάλι την καλύτερη δυνατή εντεκάδα. Ψιλοκοιτάμε προς τον 0:0 ασιατικό άσο, η Μπρέντφορντ είναι ποιοτική ομάδα αλλά ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό. 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

159. ΡΟΔΕΡΑΜ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Αήττητη η Ρόδεραμ (2-3-0), χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (0-1-3) αλλά οι γηπεδούχοι έχουν σημαντικότατες απουσίες βασικών την ώρα που η Σέφιλντ ενισχύθηκε μεταγραφικά και έχει ψυχολογία από την αγορά του 50% των μετοχών της από Σαουδάραβα Κροίσο. Η αγορά πηγαίνει με το Χ2.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

160. ΤΡΑΝΜΙΡ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Ανεβασμένη στα δύο τελευταία η Στίβενεϊτζ (μια νίκη, μια ισοπαλία), η Τρανμίρ είχε και μεσοβδόμαδο (1-2 ήττα και αποκλεισμός από τη Φλίτγουντ) ενώ η πρώτη νίκη της στη Λιγκ 1 με το 0-1 επί της Όλνταμ την προηγούμενη αγωνιστική είναι εντελώς πλασματικό αποτέλεσμα. Δυνατό Χ2, που ποντάρεται και ανάλογα.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

161. ΓΙΟΡΚ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Αμφότερες με υποχρεώσεις για το Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα (αποκλείστηκαν με εκτός έδρας ήττες), η Γουίμπλεντον προέρχεται από δύο σερί νίκες στη Λιγκ 2 την ώρα που η Γιορκ σημείωσε το μοναδικό της τρίποντο στην πρεμιέρα (0-1-3 έκτοτε). Προβάδισμα στο Χ2, αλλά χωρίς μεγάλη ζέση.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

162. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Πέντε σερί GG μετράει στο πρωτάθλημα η Όξφορντ, η Μπέρτον σκοράρει με συνέπεια και φέτος.Goal/Goal.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

163. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Καλός ο ενθουσιασμός της Νιούπορτ, αλλά κόντρα στη Μάνσφιλντ (2-2-0 στα πιο πρόσφατα) δεν θα έχει εύκολο έργο. Αφήνουμε τα 1Χ2 στην άκρη, διαλέγοντας και εδώ το αμφίσκορο.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

164. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Άσχημες οι εμφανίσεις της Νορθάμπτον ως τώρα (1-0-4 ρεκόρ), 1-3-1 το ρεκόρ της Σκάνθορπ που πάντως δικαιούταν περισσότερους βαθμούς βάσει των εμφανίσεων της. 0:0 ασιατικό διπλό.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

165. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΕΞΕΤΕΡ

Νο Bet.

166. ΠΛΙΜΟΥΘ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Δεν πείθει ως τώρα η Μπρίστολ Ρόβερς (2-1-2), έχασε μεσοβδόμαδα και στο ντέρμπι με τη Σίτι για το Λιγκ Τρόφι. Η Πλίμουθ έχει μέταλλο, ένα παραπάνω λόγο έχει ο άσος.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

167. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΜΠΕΡΙ

Ανεβάσει στροφές η Μπέρι (4 σερί over 2,5) που την προηγουμένη αγωνιστική επικράτησε με 4-1 της Τσέλτεναμ, η Ρότσντεϊλ ανοίγει τα εντός έδρας παιχνίδια της (2/2 over 2,5). Σε πρώτο πλάνο το over2,5. 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

168. ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΜΟΡΚΑΜ

Κλειστό ματς, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Δεν θα μπλέξουμε.

169. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Ξενίζουν οι αρχικές αποδόσεις φαβορί των γηπεδούχων (0-1-1 εντός), που έχουν τη χειρότερη άμυνα της Λιγκ 2. Πρώτη επιλογή το +0,25 ασιατικό διπλό, δυνατά παίζει και το over (3/5 και 4/5 αντίστοιχα).
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

170. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Πρωτοπόρος εναντίον ουραγού, με ρεκόρ 4-1-0 και 0-1-4 αντίστοιχα. Άσος προφανώς, αλλά χαμηλά για τα δεδομένα της κατηγορίας.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

171. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΤΟΡΚΙ

Θα πάμε με την ποιότητα των γηπεδούχων, στο 1,80 μας κάνει ο άσος.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

172. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΓΟΥΙΚΟΜ

Ανάσταση για τη Χάρτλπουλ το 5-0 επί της Μπράντφορντ (ομάδα της Λιγκ 1) στη Λιγκ Καπ, στα πρώτα πέντε παιχνίδια της για το πρωτάθλημα δεν είχε βρει δίχτυα! Δεν θα τσιμπήσουμε πάντως με τον άσο που βρίσκεται σε αποδόσεις φαβορί, πάσο ή Χ2.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

173. ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

3/3 ήττες εκτός, 3/3 νίκες εντός η Άλφρετον μέχρι στιγμής. Η Γουόκινγκ ξεκίνησε με 1-1-4 και στα τρία τελευταία γνώρισε ανάλογες ήττες συνοδευόμενες με άσχημες εμφανίσεις. Άσος.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

174. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ

Έσπασε το ρόδι με το 1-2 επί της Γουόκινγκ η Γκέιτσχεντ (1-1-4), τα πράγμα όμως δυσκολέυουν κόντρα στη δυσκολοκατάβλητη Χέρεφορντ (3-2-1). Χ2.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

175. ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Ακόμα δεν έχει πατήσει το πόδι στο γκάζι η Κιντερμίνστερ, όπως φάνηκε και στην εντός έδρας ήττα από τη Λούτον την προηγούμενη αγωνιστική. Ομάδα στα μέτρα της φυσικά η νεοφώτιστη Γουέλινγκ, αλλά το 2,10 του διπλού δεν αξίζει το ρίσκο.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

176. ΛΙΝΚΟΛΝ - ΣΑΛΙΣΜΠΕΡΙ ΣΙΤΙ

Μαχητική η νεοφώτιστη Σαλίσμπερι (2-1-3, 0-1-2 εκτός),η Λίνκολν όμως ως τώρα παρουσιάζεται εξαιρετικά αποτελεσματική στην έδρα της (3/3 εντός με τέρματα 5-1). Άσος κοντά στο 1,90, στέκουν και τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

177. ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Ανεβάζει ρυθμούς η Φόρεστ Γκριν, η Μπρέιντρι δεν είναι εύκολος αντίπαλος αλλά το διπλό έχει τον πρώτο λόγο.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

178. ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΡΕΞΑΜ

Συνεχίζει να πουλάει τρέλα η αήττητη Νόνιτον (4-2-0 ρεκόρ, 5/6 GG), συνεχίζει να απογοητεύει η Ρέξαμ (πέντε ματς χωρίς νίκη στα οποία έχει δεχθεί τουλάχιστον δύο τέρματα). Η αγορά πάει στον 0:0 άσο, εμείς δεν θα μπλέξουμε.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

179. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Νο Bet.

180. ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Νο Bet.

181. ΤΣΕΣΤΕΡ – ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ

Με την ψυχολογία στα ύψη από το μεγάλο διπλό με 0-2 στο ντέρμπι μίσους κόντρα στη Ρέξαμ, που σήμανε και τους πρώτους πόντους της στο φετινό πρωτάθλημα, η Τσέστερ υποδέχεται την πολύ μέτρια φέτος Ντάρτφορντ (2-0-3). Με τον άσο είμαστε, αλλά το 1,90 που βρίσκουμε κρίνεται ιδιαίτερα χαμηλό. Καλύτερη λύση η αναμονή για το live.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

182. ΧΑΪΝΤ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Έχει πει δυνατά στο πρωτάθλημα η πρωτοπόρος Κέμπριτζ (4-2-0, 1-2-0 εκτός), η Χάιντ (0-2-4) δεν λέει πολλά πράγματα ως τώρα αλλά όχι και στο 1,80 το διπλό…
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

183. ΧΑΛΙΦΑΞ – ΜΠΑΡΝΕΤ

Οι σημαντικότατες επιθετικές απουσίες της Χάλιφαξ απομακρύνουν τις όποιες σκέψεις κάναμε για τον άσο. Αποτελεσματική η Μπαρνέτ (4-2-0 ρεκόρ) αλλά ομάδα με ρεκόρ 3-0-0 εντός δεν κοντράρεται. 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

184. ΝΤΑΝΤΙ – ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

Τσάλεντζ Καπ Σκωτίας, κανείς δεν ασχολείται.

185. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ – ΦΟΛΚΕΡΚ

Ό,τι ισχύει από πάνω.

186. ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ - ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.

Μαχητική ομάδα η Άλμιρε (1-1-1 εντός), η φιλόδοξη και φέτος Σπάρτα ξεκίνησε άσχημα (2-2-2 με 0-1-2 εκτός) και το διπλό του 1,70 δεν μας κάνει, αφού δεν μας έχει πείσει ότι μπορεί να λειτουργήσει υπό πίεση.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

187. ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ – ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Την πρώτη ήττα της μετά από πέντε ισοπαλίες στο ξεκίνημα γνώρισε στο Φένλο η Ντεν Μπος, Φόλενταμ προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Μύλος. 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

188. ΝΙΓΗΡΙΑ – ΜΑΛΑΟΥΙ

Και ο βαθμός κάνει της Νιγηρίας, μόνο νίκη θέλει το Μαλάουι, και πάλι η ποιοτική διαφορά είναι τέτοια που δεν αμφισβητείται ο άσος.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

189. ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ – ΓΚΑΜΠΟΝ

Ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης έχει μόνο η Μπουρκίνα Φάσο. Περιμένουμε ο άσος να έρθει εύκολα ή δύσκολα.

190. ΝΤΕΡΙ – ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ

Από τρεις σερί ήττες (2-0-6 στα πιο πρόσφατα) προέρχεται η Ντέρι (5-2-6 εντός), η μαχόμενη για την παραμονή της Σέλμπουρν (2-4-7 εκτός) είναι ανταγωνιστική το τελευταίο δίμηνο, παρά τις ήττες στα τρία πιο πρόσφατα. Μας κάνει το +1 ασιατικό διπλό στο 1,80.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

191. ΑΛΑΒΕΣ – ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ

Μαχητικότατη επέστρεψε στη Σεκούντα η Αλαβές (0-2-1 με 3/3 under 2,5), η Σαμπαντέλ και φέτος δείχνει αλλοπρόσαλλη, στην πρεμιέρα κέρδισε με 4-0 τη Μαγιόρκα αλλά ακολούθησαν ήττες με 2-0 από την Πονφεραδίνα και 0-3 από τη Λα Κορούνια. Αδύναμοι παραδοσιακά εκτός οι φιλοξενούμενοι, αλλά ο άσος στο 1,85 κρίνεται ιδιαίτερα χαμηλός. 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

192. ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ

3/3 ήττες με 2-11 τέρματα μετράει η Μαγιόρκα, που φαίνεται να βρίσκει ιδιαίτερα δύσβατα τα μονοπάτια της Σεκούντα. Με πολλές απουσίες από τις κόκκινες που δέχεται σε κάθε παιχνίδι (4 έχει ως τώρα) και χωρίς τον διεθνή κίπερ Αουάτ υποδέχεται την πρωτοπόρο Αλκορκόν του 3/3 με 5-0 τέρματα. Ομάδα έδρας οι φιλοξενούμενοι αλλά το +0,25 ασιατικό διπλό στο 1,80 σίγουρα προκαλεί.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

193. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΛΟΥΓΚΟ

Χρυσή μετριότητα ως τώρα η Σαραγόσα (0-2-1 κόντρα σε μικρομεσαίους αντιπάλους), δεν θα την εμπιστευτούμε κόντρα στη Λούγκο (1-1-1 ρεκόρ) παρότι οι φιλοξενούμενοι είναι παραδοσιακά ομάδα έδρας.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

194. ΣΠΕΤΣΙΑ – ΚΑΡΠΙ

Η Σπέτσια παρά τις καλές τις μονάδες δεν αποδίδει ποιοτικό ποδόσφαιρο και έδειξε στην πρεμιέρα πως κόντρα σε κλειστές άμυνες δυσκολεύεται, ενώ η Κάπρι είναι ιδιαίτερα αδύνατη επιθετικά και οι απουσίες με τις εθνικές τους ομάδες των Τσάνι και Κιρίλοφ είναι σημαντικότατες. Καμία αξία στον χαμηλό άσσο και κανένας λόγος ενασχόλησης με το παιχνίδι πλην ίσως του πολύ πιθανού under που βρίσκουμε σε απόδοση 1,61 στην Bet365. 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

195. ΛΟΥΤΟΝ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Δεν εντυπωσιάζει και φέτος η Λούτον, αλλά έστω και στις λεπτομέρειες κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Κιντερμίνστερ την προηγούμενη αγωνιστική. Το όνομα του αντιπάλου θα κρατήσει και πάλι σε εγρήγορση τους παίχτες της, που συνήθως τα θαλασσώνουν κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους, ο άσος είναι πάντως για 2,40 και πάνω. 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

196. ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Δεν κατανοούμε τις τιμές καθαρού αουτσάιντερ το διπλό, η Εξέλσιορ προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Σπάρτα και είναι από τις πλέον δυσκολοκατάβλητες ομάδες της κατηγορίας. Τρεις σερί ήττες μετράνε οι γηπεδούχοι, στηρίζουμε το Χ2.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

197. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ – ΤΕΛΣΤΑΡ

Εξαιρετικό το ξεκίνημα της Τέλσταρ (4-1-1, 1-1-1 εκτός), κόντρα στη Ντε Γκράαφστσαπ όμως αρχίζουν τα δύσκολα. Ίσως δοκιμάσουμε live τον άσου, αφού τώρα πληρώνει λίγο (1,60).
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

198. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΦΕΝΛΟ

5-1-0 το ρεκόρ της πρωτοπόρου Ντόρντρεχτ, η Φένλο άρχισε όμως να ρολάρει μετρώντας 3/3 νίκης στα τελευταία, σκοράροντας από τρία τέρματα σε καθένα. Τριπλή.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

199. ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ – ΜΑΡΟΚΟ

Ματς απλά γοήτρου, ποιοτικότατες επιθετικά αμφότερες, θα πάμε με τα πολλά γκολ.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

200. ΙΣΡΑΗΛ – ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ



201. ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΚΟΡΚ

Επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε ματς η Σάμροκ με το 1-2 στην έδρα της Σέλμπουρν, στην έδρα της είναι ισχυρότατη (6-5-1) και κόντρα στην Κορκ (3-4-6 εκτός) της δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τρεις σερί νίκες αλλά θα στερηθούν τις υπηρεσίες του καλύτερου τους παίχτη Κίλνταφ.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

202. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Άσχημο το ξεκίνημα της Λας Πάλμας (0-2-1), πολύ τυχερή που έσωσε τον βαθμό εντός κόντρα στη νεοφώτιστη Εϊμπάρ την προηγουμένη αγωνιστική. Η Νουμάνθια (1-2-0 ρεκόρ) στο σπίτι της είναι ισχυρή, προέρχεται από σημαντικό και δικαιότατο βαθμό στην καυτή έδρα της Χιρόνα (2-2) και έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στους νησιώτες (7/7 άσους την τελευταία δεκαετία). Άσος. 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

203. ΜΠΡΕΣΙΑ – ΝΟΒΑΡΑ

Η Μπρέσια είναι παραδοσιακά δυνατή αλλά έχει μεσοεπιθετικές απουσίες και η άμυνα της δεν αποτελεί και μνημείο σταθερότητας. Η Νοβάρα και αυτή εμφανίζει και αμυντικά κενά αλλά και επιθετικές αρετές. Παιχνίδι που αρχίζει από το 1-1 και πολύ πιθανό να μείνει και εκεί. Το GG στο 1,80 το Χ στο 3,20 στην Bet365. 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

204. ΛΙΜΕΡΙΚ - ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ

Έστω και οριακά η πρωτοπόρος Σεντ Πάτρικς (9-1-2 εκτός) φτάνει στις νίκες που την κρατούν στην κορυφή. Η Λίμερικ (4-5-4 εντός) μετά το ενθουσιώδες ξεκίνημα της στη σεζόν κάνει κοιλιά (1-0-5 στα τελευταία), περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα το διπλό να περάσει. 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

205. ΜΠΟΕΜΙΑΝ - ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ

Οι μέτριες εκτός έδρας εμφανίσεις (6-4-3 ρεκόρ) της πρωταθλήτριας Σλίγκο την έχουν φέρει στο -7 από την κορυφή. Η μαχόμενη για την παραμονή της Μποέμιαν (3-2-8 εντός) στα δύο τελευταία κέρδισε 1-0 τη Σάμροκ και πήρε 1-1 στην έδρα της πρωτοπόρου Σεντ Πάτρικς, θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους στο +1 ασιατικό.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

206. ΤΥΝΗΣΙΑ - ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ

Με 1Χ περνάει η Τυνησία, με διπλό το Πράσινο Ακρωτήρι. Σκεφτόμαστε το +1,25 ασιατικό διπλό, καθώς και το αμφίσκορο, οι φιλοξενούμενοι τα τελευταία χρόνια έχουν αποδείξει ότι έχουν μεγάλη καρδιά.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

207. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Αλώβητη πέρασε και από την έδρα της πρωτοπόρου και πρωταθλήτριας Νιούελς η Εστουδιάντες (1-1), διατηρώντας το αήττητο της (2-3-0) στο Τορνέο Ινισιάλ. Η Μπελγράνο έφτασε στο πρώτο της τρίποντο (1-1-3) με ανατροπή επί της αδύναμης Ατλέτικο Ραφαέλα (από 0-2, 3-2) αλλά στην έδρα των “φοιτητών” ο βαθμός μοιάζει το καλύτερο που μπορεί να διεκδικήσει. -0,25 ασιατικός άσος, 5/5 τα under 2,5 των γηπεδούχων οπότε κοιτάμε και τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1. 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

208. ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Αντιστοιχηματικό φιλικό, μόνο για μάτι.

209. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Τέσσερα ματς χωρίς γκολ συμπλήρωσε η Γοδόι (0-2-2), η Κολόν των τριών σερί νικών δε θα πέσει χωρίς μάχη.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

210. ΣΕΝΕΓΑΛΗ – ΟΥΓΚΑΝΤΑ

Νο Bet.

211. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ. - ΟΛ ΜΠΟΪΣ

Μεγάλο γειτονικό ντέρμπι, με την παράδοση να δείχνει 23-9-0! Η Αρχεντίνος μετά τις τρεις σερί νίκες πήρε λευκή ισοπαλία στην έδρα της Άρσεναλ Σαραντί, κρατώντας έτσι για τέταρτο ματς το μηδέν πίσω. Η Ολ Μπόις είναι ομάδα του 1-0/1-1, δύσκολα το ματς θα ξεφύγει από το under 2, και εδώ έστω και οριακά βλέπουμε άσο οπότε κρατάμε σαν επιλογή και τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

212. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Καλύτερη ομάδα σαφώς η πρωτοπόρος Παλμέιρας, αλλά το 5-2-2 εκτός δεν μας κάνει πολύ θετικούς για το διπλό του 1,85 κόντρα σε μια ομάδα με αρετές όπως ή Ατλέτικο Γκοϊανιένσε.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

213. ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Δεν συνοδεύτηκε με καλό αποτέλεσμα το ντεμπούτο του νέου τεχνικού της Βιτόρια Νέι Φράνκο με αποτέλεσμα οι "ρουμπρονέγκρος" να γνωρίσουν στο Μαρακανά από τη Φλαμένγκο την 4η σερί ήττα τους. Η Μινέιρο δεν χάνει στα επτά τελευταία (2-5-0) αλλά δεν παίζει καλά, στο τελευταίο με τη Φλουμινένσε χρωστάει αποκλειστικά στον Ροναλντίνιο τον βαθμό ενώ στο Σαλβαδόρ ο Κούκα θα στερηθεί τον Ρεβέρ που είναι μακράν ο πιο αξιόπιστος αμυντικός, τον Ζο στην επίθεση και τον Πιέρ που είναι πολύτιμο γρανάζι στον άξονα. Προβάδισμα στους γηπεδούχους με τον ασιατικό 0:0 άσο να πληρώνει 2,025 στην Bet365
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

214. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Πέντε σερί ήττες συμπλήρωσε η Πόντε Πρέτα (2-2-5 εντός), η Ιντερνασιονάλ δεν βγάζει την ποιότητα της στο γήπεδο (2-6-1) αλλά σπάνια χάνει (6-9-2 συνολικά) ενώ το 1-0 επί της Κορίνθιας ήταν η πρώτη νίκη της μετά από έξι σερί Χ. Με την αναγκαία κάλυψη στην ισοπαλία θα στηρίξουμε το διπλό.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

215. ΣΑΝΤΟΣ – ΓΚΟΪΑΣ

Θύμα της φοβερής και τρομερής Παραναένσε έπεσε η Σάντος που ηττήθηκε την Τετάρτη με 2-1 και επιστρέφει στο γήπεδο της για να υποδεχτεί την αήττητη επί επτά συναπτά ματς Γκοΐας. Ο τρόπος που αγωνίζεται η Σάντος εντός και η Γκοΐας εκτός έδρας καθώς και τα στατιστικά τους ευνοούν στο να δούμε έναν αγώνα με λίγα τέρματα, στο 1,75 το under στην Bet365
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

216. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΜΠΑΪΑ

Λάθος αποδείχτηκε η τακτική και η απόφαση του Κριστοβάο Μπόρζες να αλλάξει το σύστημα της ομάδας κόντρα στην Κρουζέιρο και η ομάδα υπέστη ακόμα μία βαριά ήττα. Το Σάββατο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο θα εμφανιστεί άδεια στον άξονα με 4 μέσους να είναι εκτός μάχης. Με αιχμή του δόρατος τον Ράφαελ Σόμπις θα αγωνιστεί η Φλουμινένσε μιας και ο Λουξεμπούργκο θα στερηθεί ακόμα έναν υπολογίσιμο επιθετικό τον Ράινερ ενώ συνεχίζει να έχει πολλές απώλειες παικτών. Καμία αξία στο 1,66 του άσου, καλύτερη επιλογή η κόντρα με το ασιατικό διπλό +0,75 στο 1,90 της Bet365.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

217. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Σωστά μοιρασμένο στη μέση, η Ατλέτικο Ραφαέλα προέρχεται από τρεις σερί ήττες, η Χιμνάσια στα δύο τελευταία έδειξε σαν να έχασε τον ενθουσιασμό των πρώτων αγωνιστικών. 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

218. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Η πλέον φορμαρισμένη ομάδα στο Μεξικό είναι η πρωτοπόρος Κλαμπ Αμέρικα, προέρχεται από πέντε σερί νίκες με τέρματα 15-4! Η Μοντερέι παραχώρησε εντός έδρας 0-0 στην Άτλας στο ντεμπούτο του Κρους στον πάγκο της, εκτός έδρας μετράει 0-1-3 (3/4 over 2,5 και GG). Δανατός άσος και over 2,5 αν δεν είχαμε την αλλαγή στον πάγκο της Μοντερέι, και πάλι όμως πολύ δύσκολα θα γλιτώσει την ήττα.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

219. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ – ΛΑΝΟΥΣ

Με νέο τεχνικό μετά το 0-1-4 του ξεκινήματος η Ρασίνγκ, η Λανούς ως γνωστόν είναι ομάδα έδρας (0-1-1 εκτός φέτος). Θα ρισκάρουμε στο Χ που δεν θα δυσαρεστήσει ιδιαίτερα καμία.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

220. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ

Βασίλισσα του GG η Πορτουγκέσα (0-4-5 εκτός),προέρχεται από 14 σερί και 16/18 συνολικά! Θα την στηρίξουμε να βρει δίχτυα και στην σκληρή έδρα της Γκρέμιο (6-2-1 ρεκόρ).
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

221. ΠΑΡΑΝΑ - Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Παρανά (4-1-0 αήττητο), υποδέχεται στην απόρθητη έδρα της (7-2-0 με 18-2 τέρματα) την ουραγό Α Μπε Σε Νατάλ του 0-1-9 εκτός (5-24 τέρματα). Καλός άσος για στήριγμα, αξία έχουν και τα -1 ΑΗ και win to nil των γηπεδούχων.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

222. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΙΚΑΣΑ

Πλασματικό το 0-3 κόντρα στην Παρανά (στο τελευταίο δεκάλεπτο τα γκολ, μέχρι πριν κυριάρχησε) για την Ικάσα (3-1-5- εκτός), που προερχόταν από τέσσερις σερί νίκες, η Σπορτ Ρεσίφε (6-1-2) δεν κέρδισε στα τρία τελευταία και πιθανότατα θα αναγκαστεί να αγωνιστεί ξανά χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Μάρκος Αουρέλιο (11 γκολ σε 16 ματς).Χ2.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

223. ΑΤΛΑΝΤΕ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ

Απουσίες διεθνών για τη 2η της βαθμολογίας Μονάρκας (2-1-1 εκτός με 3/4 over 2,5 και GG), η ουραγός Ατλάντε (0-2-6, 0-2-2 εκτός με 4-4 GG) άλλαξε τεχνικό και αναμένεται βελτιωμένη. Καλά πληρώνει το 1Χ, θα προτιμήσουμε όμως το αμφίσκορο σε ανάλογη απόδοση αφού περιμένουμε οι φιλοξενούμενοι να βρουν δίχτυα.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

224. ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΠΟΥΜΑΣ

Από τις πλέον ντεφορμέ ομάδες της Απερτούρα (0-3-3 η Πατσούκα, χωρίς νίκη ακόμα η Πούμας με 0-4-4), προέρχονται αμφότερες από ήττες με 4-1 που έφεραν την απόλυση των προπονητών τους. Και οι δύο με νέα πρόσωπα στον πάγκο, οι μπουκ άνοιξαν χαμηλά τον άσο με αποτέλεσμα η αγορά να κοντράρει, αφού τα πάντα μοιάζουν δυνατά σε αυτή την αναμέτρηση.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

225. ΤΙΓΚΡΕΣ - ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Σημαντικές απουσίες διεθνών έχει η Τίγκρες (1-1-1 εντός), ο χαμηλός άσος της κόντρα στη μαχητική τελευταία Γουαδαλαχάρα δεν μας κάνει.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

226. ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Χαμηλός κρίνεται ο άσος, παρά τα 7-3-4 και 3-2-8 που μετράνε οι δύο ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι έχουν σημαντικότατες απουσίες διεθνών την ώρα που το Κολόμπους προέρχεται από νίκη ψυχολογίας. Πάσο ή Χ2.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

227. ΝΤΑΛΑΣ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Σημαντικές οι απουσίες του Ντάλας, αλλά η έδρα (7-5-1/2-3-7 εντός και εκτός αντίστοιχα) και η φόρμα (1-2-4 στα επτά τελευταία οι Καναδοί) βγάζουν σημείο.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

228. ΛΕΟΝ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ

Από μεγάλο διπλό με 0-2 στην ισχυρή έδρα της Σάντος Λαγκούνα προέρχεται η αήττητη (4-4-0) στη Απερτούρα Λεόν, η Τζαγκουάρες μετράει 4/4 Χ εκτός, όλα με γκολ. Όποιος τολμήσει τον άσο καλύτερα να τον συνδυάσει με το οver 2,5, περιμένουμε οι φιλοξενούμενοι να βρουν δίχτυα.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

229. ΣΙΑΤΛ – ΣΙΚΑΓΟ

Στο 1,90+ ο άσος μοιάζει επιλογή, για ένα Σιάτλ που στην έδρα του είναι δυνατό (8-3-1) και προέρχεται από έξι νίκες στα επτά τελευταία. Το Σικάγο δυσκολεύεται εκτός (2-3-8), οι επιθετικές απουσίες των γηπεδούχων και το γενικά “under” προφίλ τους κάνουν ελκυστικά και τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

230. ΑΤΛΑΣ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

Διπλό (4 σερί) και Goal/Goal δείχνει η παράδοση, 3/3 αμφίσκορα εντός και εκτός έδρας μετράνε αντίστοιχα οι δύο ομάδες. Θα πάμε με το Goal/Goal.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

231. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Χωρίς Ντόνοβαν και Κιν το Λος Άντζελες ουσιαστικά χάνει όλη την ποιότητα του μπροστά, το Κολοράντο πριν την ήττα στο Κάνσας μετρούσε 5-4-0 αήττητο. Πάσο ή +0,75 ασιατικό διπλό.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

232. ΤΙΧΟΥΑΝΑ – ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Κάπου τελειώνει η βενζίνη στο ρεζερβουάρ της Βερακρούζ (0-3-1 στα πιο πρόσφατα), η Τιχουάνα στην έδρα της είναι ισχυρή (2-2-0) και παρά τις απουσίες διεθνών ο άσος έχει τον πρώτο λόγο. 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

233. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ - ΤΟΡΟΝΤΟ

Αδιάφορο βαθμολογικά και αναιμικό εκτός έδρας (2-3-7) το Τορόντο, το Πόρτλαντ (7-3-1 εντός) θέλει τη νίκη και παρά τις απουσίες διεθνών έχει τον πρώτο λόγο. Και εδώ κοιτάμε τα κλασσικά σκοράκια 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN


ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΤΑ ΚΑΙ KANENA LIKE




betblog.gr