Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΤΑ ΚΑΙ KANENA LIKE














ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ

 
     MyBet               Stoiximan                PlayBet

             100€ Bonus         50€ Bonus       Boost στα παρολι 
                                                                  εως 100%

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.


315. ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ-ΚΑΣΙΒΑ

Κυνηγάει την τριάδα η Τσερέζο Οσάκα (6-4-2 εντός), που έβγαλε δύσκολη τετράδα αγώνων με 4/4 ισοπαλίες. Η Κασίβα (4-3-5) έδειξε να έχει το μυαλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ και στα δύο πιο πρόσφατα ηττήθηκε με 3-1 από Κασίμα και Γιούμπιλο, ο άσος ποντάρεται και εμείς σιγοντάρουμε.

316. ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Τοπικό ντέρμπι αντιπαλότητας και παράλληλα ντέρμπι κορυφής. 5-2-1 μετράει η Σπαρτάκ, αλλά με μόνο δύο εντός έδρας ματς, 6-2-0 για την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ. Η παράδοση στο ζευγάρι δείχνει 0-4-8 με τα 8/9 τελευταία να είναι goal-goal (1,72).

317. ΜΠΕΤΙΣ-ΓΡΑΝΑΔΑ

Η Μπέτις απέδειξε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Βαλένθια ότι άξιζε να πανηγυρίσει νωρίτερα την πρώτη της νίκη, ωστόσο οι τιμές του άσου δεν έχουν ιδιαίτερη αξία, ενώ υπάρχει και η κούραση από το Γιουρόπα Λιγκ. «Σφιχτή» η Γρανάδα (3/4 under) και με δύο σερί διπλά στη Σεβίλλη, το παιχνίδι προσφέρεται μόνο για live betting.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

318. ΑΛΑΒΕΣ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Μια νίκη είναι αυτό που λείπει από την Αλαβές, μιας και οι εμφανίσεις της δεν είναι κακές. Η Χιχόν απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής, ωστόσο εκτός έδρας δεν έχει κερδίσει ακόμα, μετρώντας δύο ισοπαλίες. Πιθανό να της κάνει τρεις, μιας και οι γηπεδούχοι έχουν σημειώσει 2/2 Χ στην έδρα τους.

319. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ-ΙΝΤΕΡ

Η Σασσουόλο είναι φιλότιμη με παίκτες νέους στην ηλικία και ταλαντούχους αλλά της λείπει η εμπειρία και ο άνθρωπος που θα την πάρει στις πλάτες. Η Ίντερ είναι σοβαρή φέτος και έχει προβάδισμα για τη νίκη με το διπλό να το βρίσκουμε σε απόδοση 1,85 στον Stoiximan και να έχει πτωτικές τάσεις.

320. ΦΙΤΕΣΕ-ΤΣΒΟΛΕ

2/2 φέτος η Φίτεσε στο Γέλρεντομ, δείχνει ότι ο φετινός της χαρακτήρας θα είναι ομάδα έδρας. Η Τσβόλε χάλασε το σερί της κόντρα στον Άγιαξ αλλά ήταν εξαιρετική και δεν κοντράρεται με τίποτα αυτή την περίοδο. Μόνο για live σκέψεις του GG.

321. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ-ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Βελτιωμένη έδειξε η Ντινάμο στο ντεμπούτο του νέου της προπονητή, παραμένει πάντως χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Νίκη για τη Πάντερμπορν στο προηγούμενο αλλά εκτός έδρας χάνεται, δέχτηκε 11 γκολ στα 3 παιχνίδια που έδωσε μακριά από την έδρα της. Προβάδισμα για τη Ντινάμο αλλά το 2,00 φαίνεται χαμηλή απόδοση για τη δυσκολία της αναμέτρησης.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

322. ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Η ΦΣΒ είχε την υπεροχή στην έδρα της Σαν Πάουλι αλλά έχασε με 1-2. Στην τελευταία θέση η Ίνγκολσταντ που συνεχίζει τις άσχημες εμφανίσεις. Οι γηπεδούχοι είναι καλύτερη ομάδα αλλά αντιμετωπίζουν επιθετικό πρόβλημα και οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν το παιχνίδι σαν τελικό, ο άσος έχει ελαφρύ προβάδισμα.

323. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ-ΤΟΥΝ

Αμφότερες σε καλή κατάσταση, η Γκρασχόπερς είναι αήττητη (3-3-0) και η Τουν μετράει (2-3-2), χωρίς να έχει ήττα στα τέσσερα τελευταία (1-3-0) αλλά με επιπλέον κούραση από το ματς της Πέμπτης. 8-3-3 δείχνει η παράδοση, στο 1,72 ο άσος.

324. ΛΩΖΑΝΝΗ-ΖΥΡΙΧΗ

Ακόμα ψάχνει την πρώτη της νίκη η Λωζάννη (0-1-6 με γκολ 3-15), 2-2-2 το ρεκόρ της Ζυρίχης, που έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει, αλλά το 1,72 του διπλού δεν είναι και ευκαιρία.

325. ΦΟΡΦΑΡ-ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Όπως και σε όλα τα ματς της, είναι πολύ χαμηλό το 1,18 του διπλού της Ρέιντζερς, η οποία δεν σκοτίζεται ακόμη κι αν κάνει μερικές γκέλες. Νο bet.

326. ΛΟΡΙΑΝ-ΜΠΟΡΝΤΟ

Μόνο στο σπίτι της νοιώθει άνετα η Λοριάν που στην πλειοψηφία των αγώνων της στο Μουστουάρ πιάνει πάντα καλή απόδοση συνδυάζοντας και θετικά αποτελέσματα. Προβάδισμα λοιπόν οι γηπεδούχοι με τον ασιατικό άσο 0:0 να πληρώνει 1,80 ενώ πολύ value η τιμή (9,50)  για να σκοράρει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση ο Αμπουμπακάρ, το επιβεβαίωσε άλλωστε και στα δύο φετινά εντός έδρας της Λοριάν ενώ και τα 11 τέρματα του Καμερουνέζου με την πορτοκαλί φανέλα σημειώθηκαν στο Μουστουάρ. 
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

327. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ-ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Και οι δύο είναι από τις απογοητεύσεις της χρονιάς, πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και σε κακή κατάσταση, η φιλοξενούμενη μάλιστα είναι ουραγός με ρεκόρ 0-0-4 (γκολ 2-9) εκτός έδρας. Τριπλή είναι το ματς, δεν υπάρχει 2,40 στο διπλό.

328. ΑΡΣΕΝΑΛ-ΣΤΟΟΥΚ

Έξι σερί νίκες η Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις, η Στόουκ όμως δείχνει ανέλπιστα καλή εικόνα με τον Χιουζ στον πάγκο και θα αποτελέσει σκληρό καρύδι κόντρα στους κουρασμένους από τα συνεχή ματς κανονιέρηδες. Μόνο για live ο άσος του 1,40.

329. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΣΟΥΟΝΣΙ

Η Σουόνσι δείχνει εμφανώς βελτιωμένη, έκανε ένα τρομερό δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Λίβερπουλ και έβγαλε διπλό μέσα στη Βαλένθια με 0-3. Δεν είναι άσχημο το διπλό του 2,30, αξία και στο GG που πληρώνει 1,83 που έχει επιβεβαιωθεί στα 3/4 των γηπεδούχων.

330. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Το κλασικό βέλγικο ντέρμπι, η Μπριζ φέτος είναι συγκεντρωμένη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 2η θέση πίσω από τη Σταντάρ παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, η Άντερλεχτ απογοήτευσε με την Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα και δεν δείχνει ακόμη τον γνωστό της εαυτό. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, μόνο στο live με τα γκολ.

331. ΜΠΡΕΝΤΑ-ΑΛΚΜΑΑΡ

Χωρίς εντός έδρας νίκη η Μπρέντα (0-1-2), η ΑΖ όμως δεν εμπνέει για στήριγμα αφού είναι εντελώς αλλοπρόσαλλη και έχει και τα ματς του Γιουρόπα Λιγκ. Πάσο.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

332. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Η Φέγενορντ άρχισε να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο όμως το αμυντικό πρόβλημα παραμένει άλυτο. Η Ουτρέχτη έκανε μερικά καλά ματς και τα 6/6 over των γηπεδούχων μέχρι τώρα οδηγούν σε αυτή την επιλογή.

333. ΠΑΟΚ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Κουβαλώντας κούραση και όντας άδειος ψυχολογικά μετά την υπερπροσπάθεια που έκανε για να γυρίσει το ματς της Πέμπτης, ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει μια επαγγελματική νίκη. Θα βοηθήσει και ο Πλατανιάς που θα παίξει αμυντικά με σκοπό να κλέψει το ματς αλλά δύσκολα θα σκοράρει. 2,35 μέση απόδοση δίνουν στον Stoiximan τα σκορ 1-0/2-0/3-0 για τον ΠΑΟΚ.

334. ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Η Φιορεντίνα έχει καλή παράδοση κόντρα στην Αταλάντα αλλά θα ταξιδέψει με πολλές απουσίες ιδιαίτερα στην επιθετική γραμμή. Αμυντικογενές σχήμα παρατάσσει για την Αταλάντα ο Κολαντούονο, δείχνοντας ότι πρώτο μέλημα είναι να μην χάσει. Ο Bethunter επέλεξε για την αναμέτρηση το no-goal στο πλούσιο 2,15 του Stoiximan.

335. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΒΕΡΟΝΑ

Η Γιουβέντους δύσκολα θα αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στη Βερόνα και θα ψάξει μία πειστική νίκη μετά από τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Πολύ χαμηλές οι αποδόσεις που προσφέρονται και η μοναδική επιλογή που προκύπτει με το σχετικό ρίσκο είναι η νίκη με τη συνοδεία over 3,5 σε απόδοση 2,30 στον Stoiximan.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

336. ΚΑΤΑΝΙΑ-ΠΑΡΜΑ

Επιτακτική η ανάγκη της νίκης για την Κατάνια που κάνει κάκιστη εκκίνηση στο πρωτάθλημα. Η Πάρμα έχει παραδοσιακά προβλήματα εκτός έδρας ενώ τα αμυντικά της κενά είναι τεράστια. Προβάδισμα νίκης για τους Σικελούς με τον ασιατικό άσο 0:0,25, που προσφέρεται σε απόδοση 1,875, να δείχνει καλή επιλογή.

337. ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΤΟΡΙΝΟ

Μέτριες οι εμφανίσεις μέχρι τώρα της Μπολόνια στο πρωτάθλημα, ενώ η Τορίνο δείχνει να πατάει γερά στα πόδια της. Πολύ πιθανό το φαινόμενο της αλληλοεξουδετέρωσης, όπως συμβαίνει πολύ συχνά στο συγκεκριμένο ζευγάρι, με την ισοπαλία να την βρίσκουμε σε απόδοση 3,30 στον Stoiximan.

338. ΡΟΜΑ-ΛΑΤΣΙΟ

Η Ρόμα έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα και πάει στο ντέρμπι της πόλης με ανεβασμένη ψυχολογία για να αντιμετωπίσει την Λάτσιο που είχε παιχνίδι για το Γιουρόπα την Πέμπτη και δεν ενθουσιάζει με το αγωνιστικό της πρόσωπο. Ξεκάθαρο προβάδισμα στον ασιατικό άσο -0,25  σε απόδοση 1,825 ενώ πολύ πιθανό είναι να έχουμε την εμφάνιση κόκκινης κάρτας, ενδεχόμενο που βρίσκουμε σε απόδοση 2,20 στον Stoiximan. 339. ΜΙΑΛΜΠΙ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Λίγο πάνω από το μέσον της βαθμολογίας αμφότερες, σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, που όμως μεσοβδόμαδα είχαν ματς για το Γιουρόπα Λιγκ και ηττήθηκαν με 4-0 από τη Σάλτσμπουργκ. Λογικά φαβορί το διπλό, δεν μας πείθει όμως το 2,05.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

340. ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ-ΧΑΚΕΝ

Ματς ουράς με τους γηπεδούχους εντός της ζώνης υποβιβασμού και τους φιλοξενούμενους εφτά βαθμούς και τέσσερις θέσεις πιο πάνω. Σε καλύτερη κατάσταση η Χάκεν, αλλά με προβλήματα απουσιών και μέτρια εκτός έδρας (3-3-5). Δεν είναι για 2,00 το διπλό.

341. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΕΡΤΑ

Όλο και… γυροφέρνει τη νίκη η Φράιμπουργκ, που μπορεί αμυντικά να αντιμετωπίζει προβλήματα, ωστόσο υπάρχουν ματς που έδειξε ότι έχει δυνατότητες, όπως στην ισοπαλία με την Μπάγερν. Η δίψα της για νίκη είναι πολύ μεγάλη και παρά την κούραση, μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στην Χέρτα, που μετά το δυναμικό ξεκίνημα, δείχνει να ξεφουσκώνει. Τον άσο στο 2,40 και το DNB στο 1,70 του Stoiximan έχει επιλέξει ο Bethunter.

342. ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ-ΤΡΟΜΣΟ

Ουραγός και με ρεκόρ 1-0-9 στα 10 τελευταία η γηπεδούχος, η Τρόμσο είναι οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού και μεσοβδόμαδα ηττήθηκε με 3-0 από την Τότεναμ. Ματς προς αποφυγή, με τους φιλοξενούμενους να μετράνε και 0-4-7 εκτός έδρας.

343. ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Δεν τρομάζει ως τώρα η Γουίγκαν (2-2-2 στην Τσάμπιονσιπ),την Πέμπτη είχε ευρωπαϊκό (0-0 στη Ζούλτε Βάρεγκεμ) και τα μυαλά των παικτών της πιθανότατα να μην είναι 100% στο ματς κόντρα στην δυσκολοκατάβλητη Ίπσουιτς (3-1-3 ρεκόρ). Χ2 στο 2,00+.

344. ΣΙΟΝ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Η Σιόν μετράει 1-3-3 με γκολ 1-4 (!) και 7/7 under και μόλις την προηγούμενη αγωνιστική πήρε την πρώτη της νίκη και σημείωσε το πρώτο της γκολ (0-1 την Ααράου). Εντός έδρας έχει δύο 0-0 και μία ήττα με 0-1. Η Βασιλεία έρχεται από σπουδαίο διπλό επί της Τσέλσι, αλλά εκτός έδρας έχει 3/3 ισοπαλίες με 1-1. Καλύτερο το under στο 1,85 από το διπλό στο 1,75.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

345. ΣΤΡΟΜΕΝ-ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Στο +4 από τον υποβιβασμό η Στρόμεν (6-2-3 εντός έδρας), το τρένο της κατηγορίας, Μπόντο Γκλιμτ, έχει διαφορά 14 βαθμών από τη δεύτερη θέση, αλλά όλες οι γκέλες της έχουν γίνει εκτός έδρας (6-2-3, 8/11 over). Δεν καίγεται για διπλό η φιλοξενούμενη και το 1,72 του διπλού δεν αξίζει, με τους γηπεδούχους να παίζουν για τη σωτηρία τους.

346. ΧΟΝΤ-ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ

Να μείνει εντός των πλέι οφ ανόδου θέλει η Χοντ (7-0-4 εντός έδρας, 7/11 under), εντός της ζώνης υποβιβασμού η Ουλενσάκερ (2-3-6 εκτός έδρας). Δεν θα μπορούσε να πληρώνει παραπάνω ο πιθανός άσος (1,72).

347. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.-ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Εκκωφαντική νίκη η Γιουνάιτεντ μέσα στη Ρος Κάουντι, σκόραρε όποτε ήθελε και το τελικό 2-4 την αδικεί κατάφωρα. Η Μάδεργουελ όμως έχει καλύτερο υλικό, μετράει τρεις σερί νίκες και το GG πληρώνει 1,66.

348. ΡΙΖΕΣΠΟΡ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Πολύ καλό ξεκίνημα για τη Ρίζεσπορ που μετράει 3/4 νίκες και ισάριθμα goal-goal και over, ενώ η Μπούρσασπορ με τον Ντάουμ στον πάγκο της ακόμα ψάχνεται. Το παιχνίδι θα γίνει σε φανατισμένη ατμόσφαιρα και δεν ενδείκνυται για στοίχημα. Νo bet.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

349. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΡΙΝΤ

Μέτρια έχει ξεκινήσει η Ραπίντ (3-3-2), ενώ η Ριντ μόλις την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την πρώτη της ήττα (4-3-1), ήταν όμως πολύ βαριά (0-5 από Σάλτσμπουργκ). Δεν ψηνόμαστε για τον άσο του 1,72 παρά το ότι η παράδοση δείχνει 12-4-0 με γκολ 41-11.

350. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΑΓΙΑΞ

Το ντέρμπι της Ολλανδίας, χωρίς ιδιαίτερα προγνωστικά αφού το ματς είναι ξεκάθαρη τριπλή. Στο 2,025 το οver 3 που έχει επιβεβαιωθεί και στα τρία τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων.

351. ΚΑΡΝΤΙΦ-ΤΟΤΕΝΑΜ

Τρία παιχνίδια αήττητη η Κάρντιφ, πολύ μαχητική και με δυνατότητα να βγάλει επικίνδυνες κόντρες, η Τότεναμ πάντως άρχισε να πατάει γκάζι και την εβδομάδα που πας πέρασε καθάρισε Νόριτς και Τρόμσο με συνολικό 5-0. Εκτός έδρας πάντως οι πετεινοί μετρούν μία νίκη και μία ήττα με το ίδιο σκορ (1-0) και το under πληρώνει 1,875.

352. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, δύσκολη οποιαδήποτε πρόβλεψη στην αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη κάνει αρκετές γκέλες στο πρωτάθλημα και να χρειάζονται τη νίκη για να πλησιάσουν την κορυφή. Πρώτος στόχος να μην ηττηθούν, δεν είναι κακό το Χ στο 3,40 όπως και το GG στο 1,66 που έχει επιβεβαιωθεί στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους ματς.

353. ΛΥΩΝ-ΝΑΝΤ

Πέντε συνεχόμενα over δείχνει η παράδοση, για μια Λυών που μπορεί να ξεμπουκώσει μετά τα δύο διαδοχικά 0-0 με Ρεν στο πρωτάθλημα και Μπέτις στην Ευρώπη. Βοηθάει και το αγωνιστικό στιλ της Ναντ που συνηθίζει να κοιτάει στα μάτια όλες τις μεγάλες ομάδες. Στο 1,90 δίνεται το over 2,25 .
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

354. ΝΙΣ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Sold out αναμένεται στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Νις με την ομάδα του Πουέλ να έρχεται από σπουδαίο διπλό στην έδρα της Λιλ (0-2). Επανήλθε στα γκολ ο φορ Τσβίτανιτς που σκόραρε δύο φορές, η Βαλενσιέν γνώρισε από τη Σεντ Ετιέν την 4η σερί ήττα της ενώ είναι γνωστό το πρόβλημα και η αδυναμία της όταν απομακρύνεται από την έδρα της. Οριακά αποδεκτός ο άσος στο 1,75 του Stoiximan.

355. ΑΑΡΧΟΥΣ-ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Σχετικά καλά έχει ξεκινήσει η γηπεδούχος (4-1-3), μόλις την προηγούμενη αγωνιστική πήρε την πρώτη της νίκη η φιλοξενούμενη (1-3-4 συνολικά, 0-1-3 εκτός έδρας). Πιο κοντά στον άσο (2,40) δείχνει το ματς.

356. ΘΕΛΤΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Το ταλέντο και η ποιότητα στην επίθεση της Βιγιαρεάλ ξεχειλίζει, το έδειξε άλλωστε και στο πρόσφατο με τη Ρεάλ όπου τα δύο γκολ που πέτυχε ήταν λίγα σε σχέση με τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Από την άλλη η Θέλτα έχει μετατραπεί σε μία φουλ επιθετική ομάδα με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο, κάτι που φαίνεται και από τα στατιστικά της καθώς μετράει 3/4 over και 4/4 GG. 1,90 προσφέρει για να δούμε το 5ο σερί over της Βιγιαρεάλ.

357. ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Οι τέσσερις βαθμοί στα δύο τελευταία ματς βοηθούν ψυχολογικά τη Μαγιόρκα μετά το κάκιστο ξεκίνημα και ο άσος της έχει πάρει ποντάρισμα, ωστόσο η Μιραντές είναι αήττητη σε δύο εξόδους, χωρίς να έχει ακόμη δεχτεί γκολ. Οι γηπεδούχοι δεν μας έχουν πείσει ότι μπορούν να σηκώσουν αποδόσεις φαβορί.

358. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ-ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ

Ομάδα έδρας η Πονφεραντίνα, έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο ξεκίνημα, την ώρα που η Χέρκουλες δείχνει ασταθής και δεν έχει βρει ακόμη δίχτυα εκτός έδρας. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, που στο γήπεδό τους είναι πολύ σταθεροί.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

359. ΧΙΡΟΝΑ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Αν εξαιρεθεί το 3-1 από τη Ρεάλ Χαέν, η εικόνα της Χιρόνα στο ξεκίνημα είναι πολύ καλή, σε αντίθεση με αυτή των φιλοξενούμενων. Πέντε γκολ είχε δεχθεί πέρσι η Λας Πάλμας στο συγκεκριμένο γήπεδο, δύσκολα θα αποφύγει και φέτος την ήττα.

360. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ-ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ

3/4 over και GG μετράει η Νασιονάλ Μαδέιρα φέτος στο πρωτάθλημα, 2/4 αντίστοιχα η Ακαδέμικα με τα παιχνίδια τους στο νησί να έχουν πάντα γκολ (12/13 over η πρόσφατη παράδοση). Με τα γκολ θα ασχοληθούμε και εμείς, στο 1,90 το over, στο 1,66 το goal-goal επιλογή για live betting.

361. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Καλύτερες εντυπώσεις αφήνει ο Εργοτέλης που κρατάει μια σταθερότητα στις εμφανίσεις του, όντας αήττητος μέχρι στιγμής (1-3-0) και με ανέπαφη την εστία του σε 3/4 ματς. Σε αντίθεση με τον Πανιώνιο που έρχεται από κάκιστη εμφάνιση στο εντός έδρας με τον Πανθρακικό και πέραν του 3-0 με τον Παναθηναϊκό στα υπόλοιπα δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα. Αξίζει η στήριξη μας προς του Κρητικούς με τον ασιατικό άσο -0,25 να πληρώνει 1,875 .

362. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

O Λεβαδειακός δεν έχει βρει τα πατήματα του φέτος και αν συνεχίσει έτσι θα κινδυνέψει στο τέλος. Ο ΠΑΣ είναι ομάδα που δύσκολα χάνει και βρίσκεται σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας καθώς είναι η ίδια ουσιαστικά ομάδα με πέρσι. Μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τη Λιβαδειά οι Γιαννιώτες, 2,15 πληρώνουν συνδυαστικά τα σκορ 0-1/0-2/1-2/1-1 στον Stoiximan.

363. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ

Ανοιχτά τα παιχνίδια των δύο ομάδων μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αμφότερες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην άμυνα τους ενώ συνήθως βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Τουλάχιστον 2 γκολ είχαν 3/4 ματς του Πανθρακικού και τα 4/4 της Βέροιας, το over 2 επέλεξαν οι Bet Bloggers που πληρώνει 1,90 , τιμή που βρίσκεται πλέον στο 1,975.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

364. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ.

Η Άιντραχτ προέρχεται από δύο σερί εμφατικές νίκες και παρατάσσεται με εξαιρετική ψυχολογία, ωστόσο η Στουτγάρδη είναι βελτιωμένη μετά την αλλαγή προπονητή και έχει την παράδοση με το μέρος της. Οι δύο ομάδες σκοράρουν συχνά τελευταία και μπορούν να προσφέρουν το over στο 1,70 του Stoiximan, ενώ ο Bethunter επέλεξε το ασιατικό διπλό +0,25 στο 2,00 .

365. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ-ΜΑΛΜΕ

Στο μέσον της βαθμολογίας είναι η γηπεδούχος με ρεκόρ 6-0-5 εντός έδρας και 10/11 over, η Μάλμε είναι στην κορυφή και στο +1 από τη δεύτερη θέση και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετρώντας 6-3-2 με 7/11 over εκτός έδρας. Στο live ίσως προτιμήσουμε το διπλό (2,05), το πιθανό over πληρώνει 1,61.

366. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ-ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ

Από σπουδαίο διπλό (0-2 τη Μάλμε) και καλά αποτελέσματα έρχεται η γηπεδούχος που ξέφυγε στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού, στο μέσον της βαθμολογίας και σχετικά άνετη η φιλοξενούμενη (3-2-6 εκτός έδρας). Πηγαίνουμε με τους γηπεδούχους και το 1,83 του άσου.

367. ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ-ΣΙΡΙΑΝΣΚΑ

Η δεύτερη στη βαθμολογία κόντρα στην ουραγό που δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες σωτηρίας και μετράει έξι σερί ήττες και 0-1-11 στα 12 τελευταία. Μόλις στο 1,16 ο άσος….

368. ΕΛΣΙΝΚΙ-ΤΟΥΡΚΟΥ

Πήρε φόρα η Ελσίνκι (πέντε σερί νίκες) και είναι στο +3 από τη 2η θέση με ματς λιγότερο, η Τούρκου είναι στο μέσον της βαθμολογίας και μετράει 1-8-5 στα 14 τελευταία και οκτώ σερί goal-goal, ενώ εκτός έδρας το ρεκόρ της είναι 2-6-5 με 10/13 under. Δύσκολα να μην δούμε άσο (1,25), ο συνδυασμός του με το over 3,5 πληρώνει 2,62.

369. ΚΟΥΟΠΙΟ-ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Κάτω από το μέσον της βαθμολογίας και οι δύο ομάδες, αλλά σχετικά ασφαλείς, η Κουόπιο δεν είναι σε καλή κατάσταση, ενώ η Ροβανιέμι έχει μόνο μία ήττα στα 12 τελευταία (3-8-1) και μετράει 13 under στα 14 τελευταία! Υπερβολικό το 1,925 του under.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

370. ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ-ΛΑΧΤΙ

Στην 4η θέση η Μιλικόσκι και στην 6η η Λάχτι, είναι και οι δύο ομάδες με τις λιγότερες ισοπαλίες στην κατηγορία και διαθέτουν περίπου ίδιους απολογισμούς σε αποτελέσματα και γκολ. Η παράδοση δείχνει 5-2-0, στο 1,95 προσφέρεται ο άσος.

371. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΛΟΚΕΡΕΝ

7/7 η Σταντάρ που πάει τρένο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα αλλά ίσως δεν αντέχει στην ίδια μασχάλη δύο καρπούζια, μετά την μεσοβδόμαδη εντός έδρας ήττα από την Έσμπιεργκ στο Γιουρόπα Λιγκ. Προς αποφυγή ή προς το 1,66 του GG.

372. ΜΟΛΝΤΕ-ΣΑΝΤΝΕΣ

Η Μόλντε άργησε αλλά βρήκε ρυθμό κι έχει ανέβει στο -7 από την τριάδα. Η Σάντνες είναι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού και δύσκολα θα φέρει αντίσταση. 8/11 εντός έδρας over οι γηπεδούχοι, 7/11 εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, 2,50 πληρώνει ο συνδυασμός 1 & over 3,5.

373. ΟΝΤ-ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

Η Οντ είναι στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού και χάνει δύσκολα εντός έδρας (5-3-3), η Άαλεσουντ βρίσκεται στην 3η θέση με ρεκόρ 5-1-5 εκτός έδρας (8/11 over) και με τα περισσότερα over στην κατηγορία (17/23). Και οι δύο ομάδες έρχονται από μαζεμένες ήττες, η παράδοση δείχνει 5-1-0 με 6/6 over. Δύσκολο ματς, αξιοπρεπές το over στο 1,70.

374. ΣΤΑΡΤ-ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Εντός της ζώνης υποβιβασμού η γηπεδούχος (3-4-4 εντός έδρας με 8/11 over), στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη η φιλοξενούμενη (4-3-5 εκτός έδρας). Σε πολύ καλύτερη κατάσταση η Σταρτ και με μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών, μικρό όμως το 1,75 του άσου.

375. ΒΑΡΝΤ ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ-ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Διαφορετικούς στόχους έχουν οι δύο ομάδες, η Βαρντ είναι στο -6 από τη σωτηρία της και μετράει 2-3-6 εντός έδρας με 9/11 over, η Κρίστιανσουντ στο -5 από την άνοδο με ρεκόρ 5-2-4 εκτός έδρας (7/11 over). Σε καλύτερη κατάσταση είναι οι γηπεδούχοι, δεν είναι για 2,25 το διπλό, στο 2,00 βρίσκουμε το over 3.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

376. ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ-ΕΛΒΕΡΟΥΜ

Η Μιοντάλεν έχει ακόμα βλέψεις για τα πλέι οφ ανόδου (5-3-3 εντός έδρας, 8/11 over), ενώ η Έλβερουμ είναι ουραγός χωρίς ρεαλιστικές ελπίδες σωτηρίας (2-2-7 εκτός έδρας, 8/11 over). Στο 1,40 ο άσος, στο 1,95 ο συνδυασμός του με το over.

377. ΜΠΡΙΝΕ-ΦΟΛΟ

Η Μπρίνε παλεύει να διατηρηθεί εντός των πλέι οφ ανόδου (7-1-3 εντός έδρας, 9/11 over), ενώ η Έλβερουμ είναι προτελευταία και στο -10 από τη σωτηρία (2-0-9 εκτός έδρας, 9/11 over). Κοινό στοιχείο και των δύο ότι είναι σε κακή κατάσταση, προτιμότερο το over 3 (1,825) από τον άσο (1,40).

378. ΣΤΑΜΠΑΕΚ-ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ

Στη 2η θέση και στο +4 από την 3η η Στάμπαεκ (7-3-1 εντός έδρας, 7/11 over), στο +3 από τη ζώνη υποβιβασμού η φιλοξενούμενη (1-6-4 εκτός έδρας). Για τους γηπεδούχους, πάντως, αυτό είναι το τρίτο ματς σε μία εβδομάδα και θα έχουν σημαντικές απουσίες. Υπάρχουν επιφυλάξεις για τον άσο (1,72).

379. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Εντυπωσιακή εκκίνηση για την Μπεσίκτας στο πρωτάθλημα που δείχνει σταθερότητα στην άμυνα και επιθετική δεινότητα. Η Γαλατάσαραϊ θα ψάξει την ανάκαμψη μετά τα άσχημα αποτελέσματα τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και την ήττα από τη Ρεάλ. Το over σε απόδοση 1,95 στον Stoiximan έχει προβάδισμα ενώ δεν μπορεί να γίνει ασφαλής εκτίμηση για σημείο αν και η Γαλατάσαραϊ δύσκολα θα μείνει στο -9 από την Μπεσίκτας από την 5η αγωνιστική.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

380. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Δυσκολεύεται δημιουργικά η Λα Κορούνια, που έχει να βρει δίχτυα δύο αγωνιστικές, ενώ η Αλκορκόν προέρχεται από δύο ήττες, ήταν όμως οριακές. 4/5 under μετρούν οι γηπεδούχοι, που θα βρουν απέναντί τους μια οργανωμένη άμυνα και δύσκολα θα δούμε πολλά γκολ στο «Ριαθόρ».

381. ΡΟΣΤΟΦ-ΖΕΝΙΤ

Μικρό το διπλό για να μπλέξουμε, ποιοτικότερη ομάδα η Ζενίτ αλλά το 3-1-0 με 11-3 γκολ της Ροστόφ εντός απαιτεί σεβασμό.

382. ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ-ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Στο +1 από τον υποβιβασμό η γηπεδούχος, με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα η Χάμαρμπι ανέβηκε στην 5η θέση, έπαιξε όμως Πέμπτη και λογικά θα υπάρχει επιπλέον κούραση. Αποφεύγουμε το 2,00 του διπλού και πηγαίνουμε με το under (1,75), με τους φιλοξενούμενους να μετράνε 17/23 συνολικά και 9/12 εκτός έδρας.

383. ΚΙΛΜΕΣ-ΛΑΝΟΥΣ

Από ήττα με 4-0 στην έδρα της Ολ Μπόις προέρχεται η Κίλμες, από νίκη με το ίδιο σκορ στη δυνατή έδρα της επί της φορμαρισμένης Αρχεντίνος η Λανούς, που και μεσοβδόμαδα κέρδισε επίσης 4-0 την Ντε Τσίλε. Εκτός έδρας πάντως η ομάδα του Σελότο ζορίζεται (0-2-1), ενώ το παιχνίδι είναι και ντέρμπι του Μπουένος Άιρες. Κανένας λόγος για να μπλέξουμε με το χαμηλό διπλό.

384. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Ακόμα και στο Γιουρόπα Λιγκ η Σάλτσμπουργκ σκοράρει με μεγάλη ευκολία και κάτι ανάλογο αναμένεται να κάνει και κόντρα στην πού μέτρια ΒΑΚ που μετράει 0-0-4 εκτός έδρας με γκολ 5-11 και 3/4 over. Πολλά με λίγα θα είναι λογικά το ματς, στο 1,925 προσφέρεται το over 3,75.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

385. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΟΝΤΕΝΣΕ

Μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι η Κοπεγχάγη που έχει κερδίσει μόνο μία φορά (1-4-3, έξι σερί goal-goal) και καμία εντός έδρας (0-3-1). Από δύο ήττες με πολλά γκολ έρχεται η Οντένσε (0-3-1 εκτός έδρας), δεν είναι φυσικά για 1,50 ο άσος, η παράδοση δείχνει 5-8-0 με 10/13 goal-goal (1,57).

386. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΧΕΤΑΦΕ

Η Ρεάλ σκοράρει ασταμάτητα (μεσοβδόμαδα διέλυσε τη Γαλατά με 6-1) και βρίσκει απέναντί της μια Χετάφε που δεν έχει βρει ακόμη δίχτυα εκτός έδρας. Παιχνίδι που προσφέρεται για γκολ και θέαμα για τους «μερένχες», στο 2,050 το ασιατικό over 4.

387. ΤΟΛΟΥΚΑ-ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Πέντε ματς χωρίς να δεχθεί γκολ, έξι αήττητη (4-2-0, οι νίκες στα πιο πρόσφατα) η Κερέταρο, ο άσος του 1,80 είναι για κόντρα.

388. ΒΙΚΙΝΓΚ-ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Μόνο εξαιτίας ισοβαθμίας είναι εκτός τριάδας η Βίκινγκ (7-4-0 εντός έδρας), η Βαλερένγκα βολοδέρνει στο μέσον της βαθμολογίας και μετράει 3-3-5 εκτός έδρας. Παρόλα αυτά ο άσος δεν είναι για 1,50, με την παράδοση να δείχνει 2-2-5.

389. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Κουρασμένη από το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης η Γκιμαράρες δύσκολα θα προβάλει αντίσταση στην Μπενφίκα που βρίσκεται ήδη στο -5 από την Πόρτο. Το διπλό στο 1,40 αποτελεί στήριγμα.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

390. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέτριες οι εμφανίσεις του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός θέλει μια πειστική νίκη για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη βαριά ήττα από την Παρί, αρέσκεται γενικά να πετυχαίνει εμφατικές νίκες όποτε μπορεί. Προβάδισμα στα γκολ, με το over 2,5 να πληρώνει 1,90 .

391. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ-ΓΚΕΝΚ

Χωρίς νίκη σε έξι ματς στο πρωτάθλημα η Μπέβερεν, ξεκάθαρη επιλογή το διπλό της Γκενκ που όποτε βρει ευκαιρία μοιράζει 5άρες.

392. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ-ΛΕΟΥΒΕΝ

Και πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ φέτος για τη Ζούλτε που όπως αναμενόταν ζορίζεται πολύ και προέρχεται από 5άρα από την Γκενκ. Η Λέουβεν δεν έχει κάνει ακόμη ματς με γκολ φέτος και ίσως ήρθε η ώρα να πληρώσει το πρώτο φετινό αγαπημένο της «4-6 γκολ».

393. ΜΙΛΑΝ-ΝΑΠΟΛΙ

Η τώρα ή ποτέ είναι η αναμέτρηση για τη Νάπολι στο Μιλάνο κόντρα στη Μίλαν, καθώς εκεί αγνοεί τη νίκη εδώ και 16 χρόνια. Βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, ενώ η αντίπαλός της έχει πολλές απουσίες και ακόμα ψάχνει την αγωνιστική της ταυτότητα. Ξεκάθαρο προβάδισμα στο ασιατικό διπλό 0:0 σε απόδοση 1,975, ενώ ο Bethunter προτίμησε το under στην αναμέτρηση στο 1,95 της ίδιας εταιρείας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

394. ΓΚΟΪΑΣ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Από την μία έχουμε την πάντα σκληροτράχηλη Γκοΐας στο Σέρα Ντουράντα (4-5-1) που άρχισε να παίρνει θετικά αποτελέσματα και εκτός έδρας και από την άλλη την αναγεννημένη Σάο Πάουλο με τον Μουρισί Ραμάλιο, ο οποίος την έχει οδηγήσει σε 3 σερί νίκες, όλες με μηδέν παθητικό. Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση με όλα τα αποτελέσματα ανοιχτά, ίσως προκύψει ενδιαφέρον στο live.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

395. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ

Οι επιστροφές των Σκόκο και Ντ’ Αλεσάντρο, των οποίων η απουσία φάνηκε και με το παραπάνω στο 2-0 με την Μπαΐα, θα προσδώσουν περισσότερες λύσεις και μεγαλύτερη επιθετικότητα στην Ιντερνασιονάλ. Επίδειξη δύναμης έκανε η Πορτουγκέσα απέναντι στη Ναούτικο (3-0) παίρνοντας την 4η σερί νίκη της εντός έδρας. Γνωστή η τακτική της στα εκτός έδρας όπου ψάχνει πάντα το γκολ και δημιουργεί πολλές φάσεις, το GG θα αποτελέσει επιλογή στο 1,83 με την αναμονή στο live κατά πάσα πιθανότητα να μας προσφέρει καλύτερη απόδοση.

396. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής ανάμεσα στην παραπαίουσα Κορίνθιανς που έρχεται από 3 σερί ήττες και δεν κερδίζει στα πέντε τελευταία (0-1-4) και την Κρουζέιρο να καλπάζει από νίκη σε νίκη και το 3-0 επί της 2ης Μποταφόγκο να είναι η 6η σερί επιτυχία της. Σημαντική η απώλεια του Γκερέρο λόγω τιμωρίας στην επίθεση της «τιμάο» με τους οπαδούς να τα έχουν βάλει με παίκτες και προπονητή μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και τις κακές εμφανίσεις. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν με σπασμένα φρένα με το ασιατικό διπλό 0:0 στο 1,825  βγαίνει βάσει φόρμας.

397. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ-ΜΠΑΪΑ

Στο -7 πήγε η διαφορά της Μποταφόγκο από την κορυφή μετά την ήττα με 3-0 από την Κρουζέιρο. Να καλύψει το χαμένο έδαφος θέλει η γηπεδούχος, με την Μπαΐα να παίρνει νίκη ψυχολογίας την Πέμπτη με την Ιντερνασιονάλ. 7-3-0 το ρεκόρ της «φογκάο» εντός έδρας, 1,99 δίνουν συνδυαστικά τα σκορ 1-0/2-0/2-1/3-0 στον Stoiximan.

398. ΝΑΟΥΤΙΚΟ-ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Πατατράκ έπαθε η Φλαμένγκο μεσοβδόμαδα αφού ηττήθηκε από την Ατλέτικο Παραναένσε (2-4), ενώ κέρδιζε με 2-0 από το 8ο λεπτό. Άγνωστο πως θα αντιδράσει μετά την αυτοκτονία της αντιμετωπίζοντας μια Ναούτικο που δεν σηκώνει με τίποτα κεφάλι έχοντας 10/12 ήττες στα τελευταία ματς (0-2-10). Καθαρό φαβορί δίνεται η Φλαμένγκο που δεν έχει δείξει ακόμα όμως ότι μπορούμε να την εμπιστευτούμε εύκολα.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

399. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΟΝΑΚΟ

Οι δύο υποψήφιες πρωταθλήτριες κοντράρονται σε μία άτυπη μάχη τίτλου στην αρχή του πρωταθλήματος. Αήττητες αμφότερες, με τους Μονεγάσκους πιο φρέσκους καθώς οι γηπεδούχοι έρχονται από το 1-4 στο «Καραϊσκάκης» ενώ την Τετάρτη ακολουθεί και εμβόλιμη αγωνιστική για το πρωτάθλημα. Υψηλές οι αποδόσεις για να μην ηττηθούν οι φιλοξενούμενοι, στο 2,15 παίζεται το Χ2 στην .

400. ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ

Και οι δύο ομάδες ψάχνουν απεγνωσμένα τη νίκη, ενώ από τη φύση τους είναι αμφότερες επιθετικές, έχοντας δώσει ήδη φέτος παιχνίδια με πολλά γκολ. Στο 1,72 προσφέρει ο Stoiximan το over, τον συνδυασμό της νίκης της βελτιωμένης Σεβίλλης με τα πολλά γκολ προτίμησε στο 7,00 από την ίδια εταιρία ο B66.

401. ΡΕΑΛ ΧΑΕΝ-ΚΟΡΔΟΒΑ

Το πρώτο under της Χαέν δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει, μιας και πρόκειται για ομάδα φουλ επιθετική, ειδικά στο γήπεδό της. Πολύ πιο προσεκτική η Κόρδοβα, παίζει πάντα με στόχο το μηδέν στην άμυνα. Πολύ δύσκολο να προσεγγιστεί, καλύτερα να το αφήσουμε στην άκρη.

402. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ-ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Πρώτη ήττα για την Εστουδιάντες (2-4-1) το 1-0 κόντρα στην Ατλέτικο Ραφαέλα, σταθερή παρέμεινε πάντως στα under (7/7) η ομάδα του Πελεγκρίνο. Υποδέχεται σε αυτό το clasico της Λα Πλάτα τη Χιμνάσια (4-1-2, 1-0-2 εκτός), παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν (3/3 over και 2/3 GG εκτός) περιμένουμε το σκορ να μείνει χαμηλά, θα πάμε με τα 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.

403. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ-ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Επιστρέψει στην έδρα της η Κόλον (2-1-0) μετά από τις δύο κολλητές εκτός έδρας ήττες με 1-0 από Γοδόι και Χιμνάσια, η Σαν Λορέντζο το 2013 αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας (2-0-1 εκτός στο Τορνέο Ινισιάλ) και στο 1,80 του 0:0 ασιατικού θα την προτιμήσουμε.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

404. ΕΣΤΟΡΙΛ-ΠΟΡΤΟ

Η Εστορίλ την Πέμπτη είχε αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ και θα παρουσιαστεί φυσιολογικά κουρασμένη αλλά μετράει 4/4 GG και over φέτος. Η Πόρτο έχει το απόλυτο με 12 βαθμούς αλλά οι εμφανίσεις της δεν είναι καλές. Αξίζει το ρίσκο στο GG σε απόδοση 2,00 στον Stoiximan.

405. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΝΤΑΛΑΣ

9-3-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Νέας Υόρκης, η οποία προέρχεται από τρεις σερί νίκες, το Ντάλας εκτός έδρας μετράει 2-5-7 αλλά σκοράρει με μεγάλη συχνότητα (10/14 over, 9/14 GG) ενώ προέρχεται από 7 σερί οver (4/7 over 3,5) και 6 σερί GG. Στο 1,90 το over, αποτελεί την επιλογή μας.

406. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ.-ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Ανώμαλη προσγείωση για την Αρχεντίνος του Λομπάρντι το 4-0 κόντρα στη Λανούς, πριν μετρούσε 4-1-0 χωρίς να έχει δεχθεί ούτε γκολ. Η Μπόκα φέτος είναι μια κρύο, μια ζέστη, χαρακτηριστικό ότι από την αρχή της σεζόν τη μία αγωνιστική κερδίζει και την επόμενη χάνει (4-0-3).Τώρα σειρά έχει η ήττα….

407. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ-ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Με την ήττα στο Μορουμπί έσπασε το αήττητο 7 αγωνιστικών της Ατλέτικο Μινέιρο που δεν άξιζε καλύτερης τύχης στο 1-0 με τη Σάο Πάολο. Η Βάσκο δεν είναι στα καλά της, μετράει 3 σερί ήττες με την πιο πρόσφατη από τη Βιτόρια (1-2) να έρχεται με ανατροπή στο τελευταίο 10λεπτο όπου και δέχτηκε τα γκολ. Υπό πίεση ο Ντοριβάλ Ζούνιορ που βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να μην έχουν καθόλου ψυχολογία. Σε χαμηλά επίπεδα ο άσος δεν αξίζει παρά την εντός έδρας δυναμική της Μινέιρο.

408. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ-ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Επική ανατροπή για την Ατλέτικο Παραναένσε (2-0 στο 8', 2-4 τελικό) που έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και κέρδισε την Φλαμένγκο στο Μαρακανά σπάζοντας συν τις άλλοις και μια καταραμένη παράδοση. Η Πόντε Πρέτα πήρε λίγο τα πάνω της με το 2-0 επί της Κορίνθιανς όμως απέχει πολύ από το να κοντράρει την Παραναένσε στη Βίλα Καπανέμα. Καλή σκέψη δείχνει η νίκη της «φουρακάο» με 1 (3,50) ή 2 γκολ (4,33) διαφορά που δίνει συνδυαστικά 1,93 , άλλωστε με αυτόν τον τρόπο κέρδισε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της (4/4) και τα 8/9 συνολικά.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

409. ΣΑΝΤΟΣ-ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Η Σάντος έρχεται από 4 συνεχόμενα GG και 7/8 2-3 γκολ στα τελευταία της ματς. Κομβική η απουσία του μέσου Σισερό που είναι με 7 τέρματα ο πρώτος σκόρερ της, με την Κρισιούμα να μετράει 16/22 over ενώ σε 9/10 εξόδους της σημειώθηκαν τουλάχιστον δύο τέρματα και από τις δύο πλευρές. Τα στατιστικά μας οδηγούν στην επιλογή των 2-3 γκολ που προσφέρεται στο 2,00 στον Stoiximan.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET


410. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ-ΟΛ ΜΠΟΪΣ

Ξεμπούκωσε κόντρα στην Κίλμες η Ολ Μπόις (4-0), πρώτο over της τη φετινή σεζόν (6/7 under). Η Ρίβερ πήρε το βαθμό στην έδρα της Άρσεναλ Σαραντί (1-1), στο «Μονουμεντάλ» (2-0-1) στηρίζεται και φέτος, χαμηλός ο άσος της πάντως και δικαίως κοντράρεται. Θα ρισκάρουμε στο Χ.


betblog.gr