Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Δείτε το νέο video clip από τους Iratus & Tom Dzik, από τον νέο τους δίσκο «Άνοιξη»

«Iratus & Tom Dzik – Αλήθεια pt.1»

Η αλήθεια για τον καθένα είναι η πραγματικότητα που βιώνει, όσα αισθάνεται και πιστεύει για ό,τι συμβαίνει γύρω του και μέσα του. Σε μια περίοδο που η αλήθεια διαστρεβλώνεται, το τραγούδι έρχεται να εναντιωθεί στα στερεότυπα της εποχής μας και το ψεύτικο lifestyle που επικρατεί.



«Όσοι πολύ γλεντάνε λίγο χαίρονται..
Όσοι πολύ κοιτάνε λίγα βλέπουνε..
Όσοι πολύ αγκαλιάζουν λίγο σέβονται..
Όσοι πολύ μιλάνε λίγα ξέρουνε..»



Ο Iratus, κατά κόσμον Ευάγγελος Γκότοβος, καταθέτει στιχουργικά και ερμηνευτικά την δική του εκδοχή της πραγματικότητας, Ο 26χρονος καλλιτέχνης της ραπ απο το Κορυδαλλό, ο οποίος αναδείχθηκε στην εγχώρια hip hop σκηνή με το δημοφιλές συγκρότημα Fullface, έχει κυκλοφορήσει δύο solo δισκους με τον παραγωγό Tom Dzik και δύο δίσκους με τους Fullface. Πρόκειται για έναν από τους πιο πολυσυζητημένους και δημοφιλείς rappers της χρονιάς που διανύουμε.



Το τραγούδι «Αλήθεια» είναι το πρώτο οπτικοποιημένο single απο το νεο δίσκο «Άνοιξη» του διδύμου Iratus και Tom Dzik, σε σκηνοθεσία S&D Productions. Την παραγωγή ανέλαβε ο Tom Dzik, ενώ τη μίξη και το mastering επιμελήθηκε ο LosAngelos (Dj Stigma) στο Ground Zero. To LP «Άνοιξη» περιέχει 13 tracks και διατίθεται για δωρεάν download.

Δείτε το «Iratus & Tom Dzik – Αλήθεια pt.1» εδώ



Επίσημο κανάλι στο Youtube εδώ
Official Fan Page https://www.facebook.com/iratusone
Twitter https://twitter.com/iratusone
Promoted by: Action Εστί