Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ερχεται για να «κλείσει» ο Φιγκερόα



Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Λουτσιάνο Φιγκερόα. Ο Αργεντινός επιθετικός θα έρθει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στην Ελλάδα προκειμένου να γίνουν οι τελικές επαφές με τους «πράσινους».

Η είδηση επιβεβαιώνεται και από το «τριφύλλι» και πλέον όλα δείχνουν ότι αν δεν προκύψει κάποια ανατροπή δεδομένων, ο Φιγκερόα θα φορέσει και πάλι την πράσινη φανέλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πλήρης συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πάντως, από τη στιγμή που ο Αργεντινός κλήθηκε να έρθει στη χώρα μας, είναι δεδομένο ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και έχει βρεθεί ένα σημείο προσέγγισης ανάμεσα στις δύο πλευρές. Διαφορές υπάρχουν ακόμα, περίπου 70.000 ευρώ, αλλά δείχνουν να είναι μικρές και σαφώς μπορούν να καλυφθούν.

Από την άλλη πλευρά, στο θέμα των αποχωρήσεων παικτών δεν υπήρξε κάτι νεότερο την Παρασκευή (6/9), με τον Παναθηναϊκό να περιμένει ακόμα να βρει τρόπο για να αποχωρήσουν οι Κουίνσι, Βελάσκες, Πίντο και Τοτσέ.

Οσο για τα αγωνιστικά, στην προπόνηση που έγινε στο «Απήλιον» σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Κλωναρίδης λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά ποδοκνημική. Ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός αναμένεται να κάνει θεραπεία για άλλες μία-δύο μέρες και έτσι είναι πολύ δύσκολο να ταξιδέψει στην Πάτρα για το φιλικό της Κυριακής (8/9, 19:00) με την Παναχαϊκή.

Επιπλέον, Σίλντενφελντ και Σταματάκης προπονήθηκαν ατομικά, ενώ απουσίασαν οι Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Λαγός και Καρέλης λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Κ-21.



Στην προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις τεχνικής ανά θέση και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.