Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης


ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΤΑ ΚΑΙ KANENA LIKE


Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.




ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ
 100€ ΔΩΡΕΑΝ
Για ενα μήνα μονο

 
     MyBet               Stoiximan                PlayBet

             100€ Bonus         50€ Bonus       Boost στα παρολι 
                                                                  εως 100%


158. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ.-ΜΠΟΡΝΤΟ

Από διπλό ψυχολογίας έρχεται η Άιντραχτ που είναι αρκετά καλή μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Δύσκολο πρόγραμμα και για την Μπορντό στο ξεκίνημα της Γαλλίας, με τους Γιρονδίνους όμως να είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων. Από τα πολύ καλά ματς της πρώτης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ, με τον άσο να είναι πιθανός στο 1,95.

159. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ

Η Αϊντχόφεν θα κάνει αλλαγές ενόψει Άγιαξ, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν κάθε άλλο παρά αμελητέες ποσότητες μπορούν να χαρακτηριστούν και σίγουρα θα θέλουν να δώσουν απαντήσεις. Η ομάδα του Κοκού παίζει πάντα επιθετικά, ενώ και οι Βούλγαροι διαθέτουν τις μονάδες για να δημιουργήσουν καταστάσεις στην ολλανδική άμυνα. Το over 3, στο 2,00  θα αποτελέσει την επιλογή μας.

160. ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΣΟΥΟΝΣΙ

Δυνατό παιχνίδι στο Μεστάγια, με τη Βαλένθια να είναι σαφώς πιο έμπειρη, αλλά να μην βλέπεται στα μέχρι τώρα παιχνίδια της. Η Σουόνσι έρχεται από δύσκολο ματς τη Δευτέρα, αλλά έχει την ποιότητα να σκοράρει ένα τουλάχιστον γκολ. Υπερβολικό το 5,25 του διπλού, καλή περίπτωση το 1,80 του goal-goal.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

161. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Το ματς θα γίνει σε ουδέτερο και η Ζούλτε δεν έχει ούτε την εμπειρία, ούτε το μεγάλο ρόστερ να διαχειριστεί δύο ματς την εβδομάδα. Η Γουίγκαν είναι ομάδα της Τσάμπιονσιπ και δεν έχει ξεκινήσει καλά, όμως δεν παύει να είναι μια αγγλική ομάδα με ποιότητα. Δεν βλέπουμε άσο στο ματς, στο 2,025 προσφέρεται το 0:0 ασιατικό διπλό.

162. ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΑΠΟΕΛ

Στην καυτή της έδρα η Μακάμπι κόντρα σε ομάδες όπως ο ΑΠΟΕΛ είναι πάντα το φαβορί. Οι Κύπριοι μπήκαν από το… παράθυρο στους ομίλους και βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, αφού ο Πάολο Σέρτζιο δεν έχει πείσει και δεν αποκλείεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν. Ο άσος άνοιξε στο 2,00 κι έχει πέσει στο 1,72, ενώ ίσως να έχουμε κι άλλη πτώση μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα.

163. ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Η Μάριμπορ έφτασε με το… ζόρι μέχρι τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και εκεί αποκλείστηκε εύκολα από την Πλζεν. Η Ρούμπιν μετράει 6/6 νίκες στο Γιουρόπα Λιγκ και 2-6-0 στο πρωτάθλημα! Είναι φαβορί οι ανώτεροι Ρώσοι, για τους οποίους όμως και η ισοπαλία θα είναι θετικό αποτέλεσμα. Μικρό το 1,75 του διπλού, στο 3,60 προσφέρεται το Χ!
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

164. ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι απογοητευμένη, καθώς έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, έχει όμως αποκτήσει μεγάλη εμπειρία από τέτοια ματς τα τελευταία χρόνια. Οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα από καλό πρωτάθλημα (Ουκρανία), όμως ζορίστηκαν ιδιαίτερα στις προηγούμενες φάσεις για να αποκλείσουν υποδεέστερες ομάδες. Ο άσος άνοιξε στο 1,67 και πλέον προσφέρεται στο 1,55, τιμή που δεν έχει αξία.

165. ΠΑΝΤΟΥΡΙ-ΝΤΝΙΕΠΡ

Το ματς διεξάγεται σε απόσταση 300 χλμ. από την έδρα της Παντούρι και οι Ρουμάνοι δεν θα έχουν στο πλευρό τους πάρα πολύ κόσμο. Η Ντνιεπρ έχει ξεκινήσει καλά τη χρονιά και είναι σαφώς ανώτερη. Το διπλό (1,90) δεν αποτελεί ευκαιρία, αλλά είναι πιθανό και στο live θα πάρει ακόμα μεγαλύτερες τιμές.

166. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Πετάει φωτιές επιθετικά η Σάλτσμπουργκ που είναι ένα επίπεδο πάνω από τους Σουηδούς, οι οποίοι όποτε φεύγουν από το γήπεδό τους «χάνονται». Αμφότερες έρχονται από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο άσος στο 1,44 αποτελεί καλό στήριγμα.

167. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ-ΚΟΥΜΠΑΝ

Εντυπωσιακή η Σεν Γκάλεν στον προηγούμενο γύρο, όπου απέκλεισε την Σπαρτάκ Μόσχας με 1-1 εντός και 2-4 εκτός, όμως και η Κούμπαν μετράει 4/4 νίκες φέτος στο θεσμό και έβγαλε εκτός συνέχειας στην προηγούμενη φάση τη Φέγενορντ. Το ματς δείχνει να ξεκινάει από το 1-1 (1,72/GG) και να κλίνει προς τα δεξιά.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

168. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Τρομάζει η φετινή Σταντάρ, που αν και ξεκίνησε τη χρονιά με γκρίνιες από τους οπαδούς της, μετράει 13/13 νίκες στα επίσημα ματς της, 7-0-0 με γκολ 16-2 στο πρωτάθλημα και 6-0-0 με γκολ 15-5 στην Ευρώπη (5/6 goal-goal). Η Έσμπιεργκ, ωστόσο, μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι, αποκλείοντας στην προηγούμενη φάση τη Σεντ Ετιέν με δύο νίκες, 4-3 και 0-1! Λογικός βάσει της κατάστασης των γηπεδούχων ο άσος (1,40), καλύτερη επιλογή όμως δείχνει το goal-goal στο καλοπληρωμένο 2,10.

169. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Η Φιορεντίνα έρχεται από την πρώτη γκέλα της χρονιάς, όπου εκτός από βαθμούς έχασε και τον Γκόμεζ με τραυματισμό. Πάντως, ακόμα είναι πολύ ανώτερη και πολύ πιο ποιοτική από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην Πορτογαλία έχουν 4/4 ήττες με γκολ 1-7. Στο 1,925 προσφέρεται ο -1,5 ασιατικός άσος.

170. ΧΑΜΑΡΜΠΙ-ΓΚΑΪΣ

Λίγο πάνω από το μέσον της βαθμολογίας αμφότερες, χωρίς βάσιμες ελπίδες για άνοδο. Καθαρή τριπλή το ματς, ξεχωρίζουν τα 17/23 συνολικά under της γηπεδούχου και τα 8/11 εντός έδρας. Δεν είναι για 1,66 ο άσος, υπερβολικό το 1,95 του under.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

171. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Ιδιαίτερο ματς για προφανείς λόγους που δεν θα γίνει στη φυσική έδρα των γηπεδούχων. Ο Απόλλων απέκλεισε τη Νις στον προηγούμενο γύρο με 2/2 under και σφιχτή τακτική, ενώ η Τραμπζονσπόρ είχε εύκολες κληρώσεις και προκρίθηκε από τρεις γύρους με ρεκόρ 5-1-0. Οι Τούρκοι είναι ασταθείς φέτος, ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ μετράνε 11/12 εκτός έδρας under τα τελευταία χρόνια. Δεν πείθει το 2,10 του διπλού, λογικό το under στο 1,66.

172. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ-ΡΙΕΚΑ

Μέτριο το ξεκίνημα της Γκιμαράες, πολύ καλύτερο της Ριέκα που έχει δώσει και πολλά παραπάνω ματς, είναι αήττητη στο πρωτάθλημα (5-4-0) κι έχει αποκλείσει στο Γιουρόπα Λιγκ τις Πρέστατιν, Ζίλινα και Στουτγάρδη. Πηγαίνουμε με τους φιλοξενούμενους και το +0,75 ασιατικό διπλό στο 1,925.

173. ΕΣΤΟΡΙΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ

Η Εστορίλ έφτασε μέχρι τους ομίλους κυρίως λόγω των ευνοϊκών κληρώσεων κι έχει κρατήσει το μηδέν μόνο στο εντός έδρας ματς κόντρα σε ομάδα 3ης κατηγορίας. Η Σεβίλλη έρχεται από εξαιρετική εμφάνιση κι έχει ευκαιρία να ξεκινήσει τους ομίλους με διπλό, έχοντας σκοράρει στα προκριματικά από τρία γκολ και πάνω σε κάθε ματς. Το διπλό δείχνει από τα καλά σημεία της πρώτης αγωνιστικής και το 1,90 δύσκολα να μείνει μέχρι την ώρα έναρξης του ματς. Το 2 & over έχει προτιμήσει ο B66 σε απόδοση 2,87.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

174. ΛΑΤΣΙΟ-ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Η Λάτσιο (2-0-1 στο πρωτάθλημα) λογικά θα σνομπάρει αρκετά το ματς με τη Λέγκια αφού ακολουθεί σούπερ ντέρμπι με τη Ρόμα. Η Λέγκια, πάντως, δεν δείχνει ικανή για την έκπληξη (αν και στα τέσσερα τελευταία στην Ευρώπη φέτος έχει 4/4 ισοπαλίες στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ). Ματς που θα πρέπει να περιμένουμε 11άδες και… live.

175. ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ-ΑΛΚΜΑΑΡ

Πολύ δυνατή η Μακάμπι Χάιφα, δεν συνάντησε πολλά προβλήματα στους προηγούμενους γύρους και εντός έδρας αποκτάει άλλη δυναμική. Η Άλκμααρ θεωρητικά είναι ανώτερη, αλλά όχι τόσο καλή όσο τα προηγούμενα χρόνια, ενώ παραδοσιακά στην Ευρώπη εκτός έδρας είναι «λίγη». Ματς ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.

176. ΜΠΕΤΙΣ-ΛΥΩΝ

Η Μπέτις πανηγύρισε τη νίκη που έψαχνε και άξιζε εδώ και καιρό την Κυριακή, και μπορεί ο Πέπε Μελ να δηλώνει ξεκάθαρα ότι η Ευρώπη δεν αποτελεί προτεραιότητα, ωστόσο οι Σεβιγιάνοι παρατάσσονται με το ηθικό στα ύψη και την έδρα τους σαν σύμμαχο. Η Λυών βρίσκεται σε κακή κατάσταση, και ο άσος στον Stoiximan, τον οποίο πρόλαβε στο 2,00 ο B66, πληρώνει 1,95.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

177. ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΓΚΕΝΚ

Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, η Ντιναμό Κιέβου είναι ανώτερη αλλά η Γκενκ δεν έχει χάσει εκτός έδρας από πέρσι τον Αύγουστο. Μικρό το 1,53 του άσου, ματς που ενδεχομένως να μας απασχολήσει στο live.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

178. ΠΑΟΚ-ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ

Αμυντικά θα παίξει η Καραγκάντι, αλλά η απειρία της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα της στοιχίσει απέναντι στον έμπειρο ΠΑΟΚ που έχει τα όπλα να διασπάσει μια πολυπρόσωπη άμυνα. Αν προσέξει τα στημένα της Σαχτιόρ ο «Δικέφαλος» θα κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ, ενώ δύσκολα οι φιλοξενούμενοι θα διασυρθούν καθώς διαθέτουν μια σκληροτράχηλη ομάδα. 2,07 πληρώνουν συνδυαστικά στον Stoiximan τα σκορ 1-0/2-0/3-0.

179. ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ-ΑΝΖΙ

Η Σερίφ είναι αποδυναμωμένη συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, όμως παραμένει ακόμα μια καλή ομάδα σε αυτό το επίπεδο με πολύ λάτιν στοιχείο. Η Ανζί είναι πλέον άλλη ομάδα, αφού έχουν φύγει όλα τα μεγάλα αστέρια της και το ρόστερ της πλέον από εξαιρετικό έχει γίνει… μέτριο. Στο πρωτάθλημα μετράει 0-4-4 σε οκτώ ματς. Μπερδεμένο ματς, δεν είναι για 2,25 το διπλό.

180. ΤΟΤΕΝΑΜ-ΤΡΟΜΣΟ

Το κενό του Μπέιλ υπερκαλύφτηκε με τους Λαμέλα και Έρικσεν για την Τότεναμ που διαθέτει πολλούς εξαιρετικούς μεσοεπιθετικούς πλέον. Παρά το rotation του Βίλας Μπόας δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ των δύο ομάδων με την Τρόμσο να έχει το μυαλό της και στο πρωτάθλημα όπου παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Εκτίμηση ότι οι «Spurs» δεν θα δεχτούν γκολ και θα πάρουν μία άνετη νίκη με τα σκορ 2-0/3-0/4-0/5-0 να βγάζουν απόδοση 2,06 συνδυαστικά στον Stoiximan.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

181. ΤΟΥΝ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Η Τουν παραδοσιακά ανοίγει τα παιχνίδια στη δυνατή έδρα της, όπου έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά της ματς. Η επίθεση της Ραπίντ πήρε τα πάνω της με τα 4 γκολ του Σαββάτου και μπορεί να συνεισφέρει σε ένα παιχνίδι με γκολ, με το over να προσφέρεται στο 2,05

182. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Η Φράιμπουργκ έχει κάνει και καλές εμφανίσεις αλλά ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-3) και μετράει 5/5 goal-goal. Η Λίμπερετς έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη χρονιά, είναι στο -1 από την κορυφή της Τσεχίας κι έχει αποκλείσει ήδη στο Γιουρόπα Λιγκ τις Σκόντο Ρίγα, Ζυρίχη και Ουντινέζε (5/6 goal-goal). Μικρό το 1,66 του άσου με τους Γερμανούς να είναι άπειροι ευρωπαϊκά, καλύτερο το goal-goal στην ίδια απόδοση.

183. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Στοιχειωμένο το Μαρακανά για την Ατλέτικο Παραναένσε που δεν έχει κερδίσει ποτέ σε αυτό το γήπεδο την αντίπαλο της μετρώντας μάλιστα 10/11 ήττες. Η «φουρακάο» έρχεται από ήττα την προηγούμενη αγωνιστική αλλά κόντρα στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, την Κρουζέιρο. Μαχητική η Φλαμέγνκο την Κυριακή με την Πόντε Πρέτα, ισοφάρισε στο τέλος παίζοντας με 10 παίκτες, όμως μπροστά στον κόσμο της δυσκολεύεται να πάρει νίκες. Μπορούν να μην ηττηθούν οι φιλοξενούμενοι με το ασιατικό διπλό +0,25 α πληρώνει 1,90.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

184. ΜΠΑΪΑ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Η Μπαΐα έχει πέσει στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού και κερδίζει πλέον δύσκολα, η Ιντερνασιονάλ είναι στην 5η θέση και η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες και συνολικά (8-10-3) αλλά και εκτός έδρας (4-6-1). Πρώτο σημείο το Χ (3,20).

185. ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ-ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Η Πορτουγκέσα είναι δύο θέσεις και 13 βαθμούς πάνω από την ουραγό Ναούτικο, η οποία έχει ξεχάσει από πότε έχει να κερδίσει και εκτός έδρας μετράει 1-1-8 με γκολ 3-17, σκοράροντας συνολικά μόλις ένα γκολ κάθε δύο ματς κατά μέσο όρο. Παρόλα αυτά το 1,50 του άσου είναι εκτός λογικής, αφού μιλάμε για δύο ομάδες ουράς.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET


186. ΛΙΓΚΑ ΝΤΕ ΛΟΧΑ-ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Πρώτο ματς της φάσης των «16» του Λιμπερταδόρες, με τη Ρίβερ να ταξιδεύει στα 2.000 μέτρα του Ισημερινού. 4/4 under στους προηγούμενους είχε η Ντε Λόχα (τα δύο under 1,5), under 1,5 και τα δύο προηγούμενα ματς των Αργεντίνων. Ματς για όλα, λογικό το under στο 1,50.

ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ
 100€ ΔΩΡΕΑΝ
Για ενα μήνα μονο

 
     MyBet               Stoiximan                PlayBet

             100€ Bonus         50€ Bonus       Boost στα παρολι 
                                                                  εως 100%