Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Κρήτη: Πέθανε ο 4χρονος Μάνος - Η έγκυος μητέρα του δεν το γνωρίζει!



Συγκλονίζει τα Χανιά η ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία - Το άτυχο παιδί χαροπάλευε μετά από πτώση στο κενό, από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας...

Δεν τα κατάφερε, δυστυχώς, ο 4χρονος Μάνος, που από χθες το μεσημέρι έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού νωρίτερα είχε πέσει από το μπαλκόνι του τέταρτου ορόφου, από πολυκατοικία στην περιοχή της Θερίσου.

Το «αγγελούδι» διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ παίδων με τους γιατρούς να έχουν "πέσει από πάνω του" προσπαθώντας να το κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο τα τραύματά του ήταν βαρύτατα και το παιδί εξέπνευσε στις 07.30 το πρωί.





Σύμφωνα με το cretalive.gr, τραγική φιγούρα η μητέρα του παιδιού, που είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και η οποία νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική, σοκαρισμένη από το συμβάν. Η μητέρα πρόκειται να προσεγγιστεί από ειδικευμένους ψυχολόγους που αναλαμβάνουν το βαρύ χρέος να την πληροφορήσουν για το θάνατο του παιδιού της.


Το χρονικό της τραγωδίαςΌλα έγιναν χθες το μεσημέρι. Κάτω από άγνωστες συνθήκες το 4χρονο παιδί έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του τετάρτου ορόφου. Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν έγινε αντιληπτό όταν πια ήταν αργά, όταν είχε ακουστεί ο θόρυβος από το κορμί του παιδιού που έπεφτε στο έδαφος.

Οι γείτονες βγήκαν στο δρόμο, είδαν το αγόρι μέσα στα αίματα και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε και ο Γολγοθάς της οικογένειας που δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που τη βρήκε! Η αστυνομία προσπαθεί να αποσαφηνίσει το σκηνικό της τραγωδίας...

πηγη