Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Απίστευτο στοίχημα για την ΑΕΚ πρωταθλήτρια το 2015-16!

Απίστευτο και όμως... ΑΕΚτζήδικο! Η δυναμική της ΑΕΚ της νέας εποχής, έφτασε σε σημείο την ελληνική στοιχηματική εταιρεία Stoiximan.gr να δώσει απόδοση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την σεζόν 2015-2016!  

Τα επόμενα δύο χρόνια είναι τα δυσκολότερα για όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ, όχι γιατί θα αντιμετωπίσει πρόβλημα προκειμένου να ανέβει τις κατηγορίες (εύκολα ή δύσκολα θα το καταφέρει), αλλά γιατί θα δει την αγαπημένη του ομάδα σε κατηγορίες που δεν υπήρχαν ούτε καν στο λεξιλόγιο των φιλάθλων του δικεφάλου.

Παρόλα αυτά, με την είσοδο του Δημήτρη Μελισσανίδη στην Ένωση, τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο και πλέον ο δικέφαλος είναι υπολογίσιμη δύναμη ακόμα και αν αγωνίζεται στην Γ' Εθνική!

Αυτό είδαν και από την νόμιμη ελληνική στοιχηματική εταιρεία Stoiximan.gr και υπολογίζοντας τα χρόνια που θα χρειαστεί η ΑΕΚ να ανέβει στην Superleague, έδωσαν απόδοση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2 χρόνια νωρίτερα!!!



 
Και μάλιστα η απόδοση μόνο για αουτσάιντερ δεν την λες όταν αυτή την στιγμή και με 4 αγωνιστικές να έχουν περάσει, ο ΠΑΟΚ έχει απόδοση 6.50 με 3 βαθμούς διαφορά. Ποια είναι η απόδοση; Πάντως την ΑΕΚ πρωταθλήτρια, δεν την έδιναν οι στοιχηματικές ούτε στην Superleague, πλέον την δίνουν με δύο κατηγορίες διαφορά...
 Μπείτε στην παρακάτω διεύθυνση Stoiximan.gr/AEK-prwtathlitria-Souper-Liga-2015-16 και πράξτε όπως επιθυμείτε.


πηγη