Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Προγνωστικά για το Στοίχημα Παρασκευή 06/09/2013



ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΤΑ ΚΑΙ KANENA LIKE



ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ 
ΜΥΒΕΤ ΕΩΣ 100€ BONUS ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS ΤΩΡΑ
STOIXIMAN 100% BONUS ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS ΤΩΡΑ

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.ΠΑΙΞΤΕ ΑΦΟΒΑ ΣΤΗΝ ΜΥΒΕΤ ΚΑΙ STOIXIMAN ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΦΜ (ΝΟΜΙΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ)


(Τα ματς U21 είναι προκριματικά του Euro 2015. Από τους δέκα ομίλους προκρίνονται οι πρώτοι και οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι).

100. ΡΩΣΙΑ U21-ΣΛΟΒΕΝΙΑ U21

Μία νίκη με 0-3 στην Ανδόρα έχει η Ρωσία, μία ήττα με 0-1 από την Εσθονία η Σλοβενία. Σαφώς ανώτεροι και ποιοτικότεροι οι Ρώσοι, λογικό το 1,40 του άσου.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

101. ΡΩΣΙΑ-ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Οι Ρώσοι έτσι κι αλλιώς είναι σφικτοί αμυντικά με την άφιξη Καπέλο, μετρούν συνεχόμενα εντός έδρας μηδέν παθητικά και η ανάγκη για επιστροφή στις νίκες θα τους δώσει μεγαλύτερο κίνητρο και διάθεση γι’ αυτό το ματς. Θα πάμε με τη νίκη τους με τα σκορ 1-0/2-0/3-0 που πληρώνουν συνδυαστικά 2,00 , πάντα με το ρίσκο να ανοίξουν οι ουρανοί και να βρέξει γκολ. 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

102. ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ-ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕΣ

Ντέρμπι ουραγών στον τρίτο όμιλο με στόχο την αποφυγή της τελευταίας θέσης. 0-1-5 το ρεκόρ των γηπεδούχων με γκολ 2-15, 0-0-6 για τους φιλοξενούμενους με γκολ 2-20. Δεν είναι αμελητέο το 1,45 του άσου, αφού το Καζακστάν είναι πολύ καλύτερο σαν ομάδα.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

103. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ U21-ΕΣΘΟΝΙΑ U21

Η Βουλγαρία έχει δώσει δύο ματς και κέρδισε ισάριθμες φορές την Ανδόρα με 3-0, ενώ η Εσθονία μετά από τρία ματς έχει ρεκόρ 1-1-1 με γκολ 2-2 και 3/3 under. Και εδώ οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι, όμως οι αποδόσεις του άσου είναι μικρές.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

104. ΓΚΑΝΑ-ΖΑΜΠΙΑ

Από τους ομίλους της Αφρικής (τέσσερις ομάδες ανά όμιλο) περνάνε μόνο οι δέκα πρώτες που θα δώσουν μπαράζ για να προκύψουν οι πέντε που θα προκριθούν στο Μουντιάλ. Είμαστε στην τελευταία αγωνιστική και η Γκάνα είναι στην κορυφή με ρεκόρ 4-0-1 και γκολ 16-2 και προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία. Η Ζάμπια είναι στη 2η θέση με απολογισμό 3-2-0 και γκολ 10-2 και προκρίνεται μόνο με νίκη. Χαμηλός ο άσος στο 1,53 κόντρα στην πρωταθλήτρια Αφρικής του 2012, πολύ υψηλό το 2,62 του goal-goal, αφού οι φιλοξενούμενοι πρέπει να ρισκάρουν.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

105. ΙΟΡΔΑΝΙΑ-ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

Πρώτο μπαράζ στη ζώνη της Ασίας με τη ρεβάνς να ακολουθεί την ερχόμενη Τρίτη (ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ). Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει σε νέο μπαράζ την 5η ομάδα της Λατινικής Αμερικής για μια θέση στο Μουντιάλ. Η Ιορδανία είχε ρεκόρ 3-1-0 εντός έδρας στον όμιλό της με 2/4 under, το Ουζμπεκιστάν 2-1-1 εκτός έδρας με 4/4 under. Προσεκτικές θα είναι αμφότερες, στο 1,875 το under 2.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

106. ΤΣΕΧΙΑ-ΑΡΜΕΝΙΑ

Η Τσεχία έχει επιστροφές και είναι στο κυνήγι της 2ης θέσης, ελπίδες πρόκρισης έχει και η Αρμενία που είναι μια αλλοπρόσαλλη ομάδα και ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Μικρό το 1,40 του άσου, το να σκοράρει μόνο η Τσεχία πληρώνει 2,10.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

***. ΔΑΝΙΑ U21-ΑΝΔΟΡΑ U21

Το 0-1 στην Εσθονία είναι το μοναδικό ματς της Δανίας στον όμιλο, η Ανδόρα έχει πάρει ένα βαθμό σε τέσσερα ματς (0-1-3, γκολ 1-10). Μόλις στο 1,02 ο άσος!
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

107. ΣΟΥΗΔΙΑ U21-ΠΟΛΩΝΙΑ U21

Πρεμιέρα για τη Σουηδία στον όμιλο, η Πολωνία έχει κερδίσει 2-0 την Μάλτα και 3-1 την Τουρκία. Πρώτο εκτός έδρας ματς για τους Πολωνούς κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα με παίκτες με εμπειρίες από καλά πρωταθλήματα, ο άσος έχει το προβάδισμα στο 1,90.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

108. ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ

Στο -2 από τη 2η θέση είναι η Νορβηγία που δεν έχει περιθώρια για γκέλες, ουραγός η Κύπρος χωρίς ελπίδες πρόκρισης. 8/8 νίκες έχουν οι Νορβηγοί στα μεταξύ τους ματς, δεν θα μπορούσε να πληρώνει παραπάνω ο άσος (1,30).
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

109. ΠΓΔΜ-ΟΥΑΛΙΑ

Χωρίς ελπίδες πρόκρισης αμφότερες με μοναδικό στόχο στον όμιλο να αποφύγουν την τελευταία θέση. 1-1-4 το ρεκόρ της ΠΓΔΜ, 2-0-4 της Ουαλίας, ματς ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Κανονικά θα αγωνιστεί ο Μπέιλ.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

110. ΜΑΛΤΑ-ΔΑΝΙΑ

Η Μάλτα είναι ουραγός και πιθανότατα εκεί θα τερματίσει. Η Δανία απογοητεύει, καθώς με απολογισμό 1-3-2 είναι στην 5η θέση και στο -4 από τη 2η. Δεν είναι για 1,18 αυτή η Δανία, το ματς θα μας απασχολήσει στο live σε περίπτωση οι φιλοξενούμενοι αργήσουν να σκοράρουν.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

111. ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ

Η Ουκρανία ξεκίνησε νωχελικά στον όμιλο αλλά με σημαντικές νίκες έχει φτάσει στο -4 από την πρώτη θέση και στο -1 από τη 2η. Το Σαν Μαρίνο είναι φυσικά ουραγός με ρεκόρ 0-0-6 και γκολ 0-29 και δεν έχει σκοράρει σε επίσημο ματς από το 2008. Πάμε με τα σκορ 3-0/4-0/5-0.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

112. ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Σε μεγάλο βαθμό το ματς αυτό θα κρίνει και τη δεύτερη προνομιούχο θέση με τη Ρουμανία να θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τη βαριά ήττα στο Άμστερνταμ και την Ουγγαρία να έχει χάσει μόνο ένα ματς στον όμιλο και να έρχεται από την ισοπαλία στην Τουρκία με 1-1. Κολλημένοι με τις ισοπαλίες στα πρόσφατα ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης οι Μαγυάροι (1-4-0), υπερβολικό το 3,60 του Χ στον Stoiximan, το οποίο είναι και στις επιλογές του Bethunter. 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

113. ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΝΔΟΡΑ

Λίγες είναι οι ελπίδες της Τουρκίας για πρόκριση, αλλά οφείλει να τις διεκδικήσει στα τέσσερα εναπομείναντα ματς, 0-0-6 με γκολ 0-17 το ρεκόρ της Ανδόρας, από τα κέφια των γηπεδούχων εξαρτάται το ματς, περιμένουμε σκορ 3-0/4-0/5-0.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

114. ΛΕΤΟΝΙΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Καμία από τις δύο δεν έχει ελπίδες πρόκρισης με το ματς να είναι μόνο γοήτρου. Οι Λετονοί έχουν νέο προπονητή και μπορούν να σημειώσουν τη δεύτερη νίκη τους (1-1-4 το ρεκόρ τους, 1-2-3 μετράει η Λιθουανία).
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

115. ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Η Βοσνία θα χρειαστεί άλλους εννιά βαθμούς μάξιμουμ για να βρεθεί στα τελικά του Μουντιάλ και το πρόγραμμά της είναι βατό. Στον όμιλο μετράει 5-1-0 με γκολ 23-3, σκοράροντας στα 5/6 παιχνίδια της από τρία γκολ και πάνω. Η Σλοβακία δίνει το πρώτο επίσημο ματς με νέο τεχνικό αλλά είναι μέτρια σαν ομάδα. Επιλογή του Bethunter ο άσος, που από το 1,65 στον Stoiximan έχει πέσει στο 1,55. 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

116. ΓΕΩΡΓΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ

Η Γεωργία (4/5 under στον όμιλο) δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης και θα παίξει μόνο για το γόητρο και την ιστορία της. Η Γαλλία κυνηγάει την Ισπανία και την πρώτη θέση, όμως δυσκολεύεται πολύ στο γκολ και δεν έχει βρει δίχτυα στα τέσσερα τελευταία της ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ στον όμιλο μετράει 3/5 under. Λογικές και πιθανές οι τιμές του under στο 1,70 . 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

117. ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ U21-ΟΥΑΛΙΑ U21

3/3 ήττες με γκολ 1-6 έχει το Σαν Μαρίνο, μία νίκη και μία ήττα η Ουαλία. Ακόμα κι αν μιλάμε για Σαν Μαρίνο, το 1,22 του διπλού δεν έχει καμία αξία.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

118. ΕΛΒΕΤΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Στην κορυφή του ομίλου είναι η Ελβετία με ρεκόρ 4-2-0, γκολ 8-1 και 6/6 under, στο -1 από τη 2η θέση και την πρόκριση η Ισλανδία, πολύ μικρό το 1,28 του άσου, υψηλό το 2,00 του under. Στα τέσσερα τελευταία τους ματς οι Ελβετοί κόντρα σε Ελλάδα, δύο φορές Κύπρο και Βραζιλία έχουν δύο ισοπαλίες με 0-0 και ισάριθμες νίκες με 1-0!
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

119. ΕΣΘΟΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Η Εσθονία έχει φυσιολογικά ρόλο κομπάρσου στον όμιλο έχοντας πάρει βαθμούς κι έχοντας σκοράρει μόνο κόντρα στα δύο ματς με την Ανδόρα. Η Ολλανδία δεν έχει αντίπαλο σε αυτόν τον όμιλο. Μετράει 6/6 νίκες με γκολ 20-2, κερδίζοντας στις 5/6 με διαφορά από τρία γκολ και πάνω και στην άλλη με 2-0. Με αυτά τα δεδομένα το 1,95  για το -2 ασιατικό διπλό δείχνει να είναι εξαιρετική επιλογή.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

120. ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ

Από τις δύο ομάδες οι Αλβανοί είναι αυτοί που έχουν ελπίδες πρόκρισης. Οι φιλοξενούμενοι έχουν εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο όμιλός τους είναι βατός και βρίσκονται στη 2η θέση, ενώ οι Σλοβένοι στην προτελευταία χωρίς ρεαλιστικές πιθανότητες. Πρωτίστως για το Χ θα παίξουν οι Αλβανοί που είναι κοντά σε μια πολύ μεγάλη επιτυχία, 3,55 πληρώνει η ισοπαλία στον Stoiximan και βρίσκεται μεταξύ των επιλογών του Bethunter. 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

121. ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ

Ποιότητα και κίνητρο είναι με το μέρος των Ισπανών και η αδιάφορη Φινλανδία δύσκολα θα τους σταθεί εμπόδιο. Καλύπτουν λογικά το ασιατικό χάντικαπ οι Ίβηρες, πολύ πιθανή και η νίκη τους με μηδέν παθητικό. Στήριγμα αποτελεί η απλή νίκη τους , που συμπεριλήφθηκε στο παιχνίδι του Δάσκαλου και των Bet Bloggers. 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

122. Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μονόδρομος η νίκη για τους Πορτογάλους, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν πρόκειται να τους χαρίσουν ούτε εκατοστό, παίζοντας μαζική άμυνα και πηγαίνοντας το παιχνίδι στη δύναμη. Το under έχει επιλέξει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Bethunter, στο 1,90 του Stoiximan. 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

123. ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ

Να καθαρίσουν την υπόθεση πρώτη θέση θέλουν οι Γερμανοί, που σεληνιάζονται στην έδρα τους διαλύοντας κάθε αντίπαλο με το επιθετικό τους ποδόσφαιρο. Χωρίς άγχος και με διάθεση να αποδείξουν ότι μπορούν να κοιτάξουν τους γείτονες τους στα μάτια θα αγωνιστούν οι Αυστριακοί, γνωρίζοντας πως αν δεν σκοράρουν δεν έχουν ελπίδες να πάρουν αποτέλεσμα. 2,05 πληρώνει ο συνδυασμός 1 & over 3,5 στον Stoiximan. 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

124. ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν μαζί με την Αυστρία στη 2η θέση του ομίλου πίσω από τη Γερμανία και αναμένεται να είναι προσεκτικές στο μεταξύ τους ματς, αφού δεν αποκλείεται από αυτό να κριθεί και η είσοδος στα μπαράζ. Αμφότερες έχουν φέρει υψηλά σκορ μέχρι τώρα, όμως πλέον τα πράγματα σοβαρεύουν. Το ματς είναι απόλυτα μοιρασμένο στις αποδόσεις, ο Bethunter προτίμησε τα Χ (3,35) και under (1,75) στον Stoiximan. 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

125. ΙΤΑΛΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Ντέρμπι κορυφής στον 2ο όμιλο με την Ιταλία να είναι στην κορυφή με ρεκόρ 4-2-0 και τη Βουλγαρία μόνη στη 2η θέση με απολογισμό 2-4-0! Οι Ιταλοί έχουν και απουσίες στην επίθεση, χωρίς αξία το 1,40 του άσου, υπό σκέψη το 4,75 του Χ (με το οποίο αμφότεροι δεν θα στεναχωρηθούν), λογικό το under στο 1,80, αφού οι Βούλγαροι πάνε για να κρατήσουν το μηδέν.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

126. ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ-ΕΛΛΑΔΑ

Πολύ δυνατή στην άμυνα η Ελλάδα, δύσκολα θα παραβιάσει την εστία της το αδύναμο επιθετικά Λιχτενστάιν, ενώ με Μήτρογλου και την «ιταλική» μεσοεπιθετική τριάδα εύκολα ή δύσκολα θα πετύχει γκολ για να πάρει τη νίκη. 1,57 πληρώνει η νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με μηδέν παθητικό  και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δυάδα. 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

127. ΠΟΛΩΝΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Η τεράστια βαθμολογική σημασία του παιχνιδιού, σε συνδυασμό με τα όσα έγιναν στο πρώτο ματς, λογικά θα δώσουν ένα παιχνίδι σκοπιμότητας, με το physical game και το πάθος να έχουν τον πρώτο λόγο. Το σκορ αναμένεται να μείνει χαμηλά, ωστόσο χαμηλή είναι και η απόδοση του under. Εναλλακτική επιλογή το X στο ημίχρονο, με τη λογική ότι οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν και πάλι πολύ κλειστά. Στο 2,05 προσφέρει το σημείο . 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

128. ΣΕΡΒΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ

Αναμέτρηση που είναι παραπάνω από ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Η Σερβία παίζει μόνο για το γόητρο, η Κροατία έκανε σημαντική γκέλα την προηγούμενη αγωνιστική (0-1 από Σκωτία) και είναι στο -3 από την πρώτη θέση. Αίμα κι άμμος είναι το παιχνίδι, πρώτο σημείο το Χ (3,25).
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

***. ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕ U21-ΓΕΡΜΑΝΙΑ U21

0-1-2 οι γηπεδούχοι μέχρι τώρα στον όμιλο, πρώτο ματς για τη Γερμανία στον όμιλο, από τα κέφια της οποίας εξαρτάται και το ματς. Μόλις στο 1,02 το διπλό, στο 2,00 προσφέρεται ο συνδυασμός του με το over 5,5.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

129. ΑΓΓΛΙΑ-ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Η Αγγλία σαφέστατα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη νίκη, ενώ το γεγονός ότι ταξιδεύει στην Ουκρανία την Τρίτη την αναγκάζει να ψάξει το τρίποντο με όσο το δυνατόν λιγότερο κόπο. Οι γηπεδούχοι θα μπουν για να καθαρίσουν το παιχνίδι από νωρίς, με το over 1,5 του πρώτου ημιχρόνου να προσφέρεται στο 2,00 . 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

130. ΣΚΩΤΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ

Η Σκωτία σημείωσε την πρώτη της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική στην Κροατία αλλά δεν έχει ελπίδες πρόκρισης και παίζει μόνο για το γόητρο. Το Βέλγιο διαθέτει μια εξαιρετική φουρνιά παικτών και είναι στην πρώτη θέση του ομίλου με ρεκόρ 6-1-0 και γκολ 13-2, κρατώντας το μηδέν στα 5/7 ματς. Τα 5/7 παιχνίδια και των δύο ομάδων ήταν under, ενδεχόμενο που έχει επιλέξει και ο Bethunter στο 1,70 του Stoiximan. 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

131. ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Από τις εννιά ομάδες του ομίλου της Λατινικής Αμερικής προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες και η πέμπτη δίνει αγώνες μπαράζ με ομάδα από την Ασία. Στη 2η θέση η Κολομβία με ρεκόρ 7-2-3 (7/12 under), στην 3η ο Ισημερινός που μετράει 6-3-3 (8/12 under). Η παράδοση δείχνει 5-1-0 με γκολ 9-0 και 5/6 under, αμφίβολος είναι ο Φαλκάο, το under στο 1,75 πληρώνει καλύτερα από τον άσο (1,44).
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

132. ΑΒΑΪ-ΟΕΣΤΕ

Ανεβαίνει συνεχώς η Αβαΐ που τρέχει σερί εννιά αγωνιστικών χωρίς ήττα (6-3-0) και είναι στο -1 από τις θέσεις ανόδου, η Οέστε κέρδισε μετά από καιρό και είναι στο +3 από τον υποβιβασμό μετρώντας 1-2-6 εκτός έδρας. Λογικός άσος (1,36).
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

133. ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ-ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Άμεσα επέστρεφε στις ήττες η Αμέρικα Νατάλ που είναι στην προτελευταία θέση, με τη Φιγκεϊρένσε να βρίσκεται στο μέσον της βαθμολογίας, αλλά να ζορίζεται εκτός έδρας (2-2-5). Ματς ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, ξεχωρίζουν τα 15/19 over των φιλοξενούμενων (1,75).
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

134. ΣΕΑΡΑ-ΣΑΟ ΚΑΕΤΑΝΟ

Στο +4 από τη ζώνη υποβιβασμού η Σεαρά που σχεδόν ό,τι κάνει το κάνει εντός έδρας (5-3-1), εντός της επικίνδυνης ζώνης η Σάο Καετάνο που επέστρεψε στις νίκες μετά από καιρό αλλά ζορίζεται πολύ εκτός έδρας (1-2-6). Στο 1,70 προσφέρεται ο άσος.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

135. ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΒΟΛΙΒΙΑ

Από τις εννιά ομάδες του ομίλου της Λατινικής Αμερικής προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες και η πέμπτη δίνει αγώνες μπαράζ με ομάδα από την Ασία. Επίσημο ντεμπούτο για τον νέο τεχνικό της Παραγουάης, η οποία πάντως είναι ουραγός χωρίς ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης και διανύει τη χειρότερη περίοδο της ιστορίας εδώ και χρόνια. Όσο αδύναμη κι αν είναι η προτελευταία Βολιβία, ο άσος στο 1,44 δεν έχει καμία αξία.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

136. ΚΕΡΕΤΑΡΟ-ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Σε άνοδο οι γηπεδούχοι που έρχονται από δύο σερί νίκες με 2-0, μέτρια συνολικά η Πουέμπλα που θα έχει και καλές απουσίες. Πιο κοντά στον άσο δείχνει το ματς (2,10).
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

137. ΒΕΛΕΖ-ΝΙΟΥΕΛΣ

Από την πρώτη της ήττα έρχεται η Βέλεζ (1-3-1) που έχει και 2/2 ισοπαλίες εντός έδρας χωρίς σκορ (!), αήττητη και πρωτοπόρος παραμένει η Νιούελς (3-2-0) έχοντας και 2/2 διπλά. Πρώτο σημείο το Χ στο 3,00.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

138. ΧΙΛΗ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Από τις εννιά ομάδες του ομίλου της Λατινικής Αμερικής προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες και η πέμπτη δίνει αγώνες μπαράζ με ομάδα από την Ασία. Η Χιλή κρατάει τη στιγμή αυτή την 4η προνομιούχο θέση ενώ η Βενεζουέλα είναι στην 6η θέση και σε ισοβαθμία με την 5η. Φαβορί ο άσος, όχι όμως και στο – χωρίς καμία αξία – 1,28!
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

139. ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ-ΓΚΟΥΑΡΑΤΙΝΓΚΟΥΕΤΑ

Ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας η γηπεδούχος, δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού η φιλοξενούμενη. Αμφότερες είναι σε μέτρια κατάσταση (σε χειρότερη η Αμέρικα Μινέιρο), ενώ η Γκουαρατινγκουέτα μετράει 1-1-8 εκτός έδρας. Με νέο προπονητή οι γηπεδούχοι, μικρό όμως το 1,57 του άσου.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

140. ΑΣΑ-ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Τρεις βαθμούς διαφορά έχουν οι δύο ομάδες, με την Παϊσαντού όμως να είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού και να μετράει 0-1-8 με γκολ 4-15 εκτός έδρας. 5-0-4 το εντός έδρας ρεκόρ της ΑΣΑ, στο 1,75 προσφέρεται ο άσος.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

141. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ-ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Στο μέσον της βαθμολογίας η Μπραγκαντίνο με το εντυπωσιακό ρεκόρ εντός έδρας 5-3-2 με 10/10 under και γκολ 9-3 (!), τέσσερα ματς χωρίς ήττα έχει η Τζόινβιλ (3-1-0), που είναι εκτός των θέσεων ανόδου μόνο εξαιτίας ισοβαθμίας, ενώ μετράει και πέντε σερί under. Ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα το ματς, προκαλεί το under στο 1,775.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

142. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ-ΜΠΟΑ

Στη 2η θέση η Σαπεκοένσε που άντεξε και στην έδρα της Παλμέιρας (0-0) και είναι στο -2 από την κορυφή, μετρώντας 6-2-1 εντός έδρας. Η Μπόα είναι εκτός τετράδας εξαιτίας ισοβαθμιών και χάνει δύσκολα και εκτός έδρας (3-4-2) και στα πρόσφατα παιχνίδια της. Μικρό το 1,53 του άσου, υπερβολικό το 4,00 του Χ.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

143. ΜΕΞΙΚΟ-ΟΝΔΟΥΡΑ

Από τις έξι ομάδες του ομίλου της Βόρειας & Κεντρικής Αμερικής προκρίνονται οι τρεις πρώτες και η τέταρτη δίνει αγώνες μπαράζ με τον νικητή της Ωκεανίας. Το Μεξικό είναι στην 3η θέση με ρεκόρ 1-5-0 και 5/6 under, η Ονδούρα ένα βαθμό πίσω με απολογισμό 2-1-3 και 4/6 under. Το ματς γίνεται και σε υψόμετρο 2.200 μέτρων, δεν είναι για 1,33 ο άσος, στο 1,85 προσφέρεται το under.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

144. ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ-ΗΠΑ

Από τις έξι ομάδες του ομίλου της Βόρειας & Κεντρικής Αμερικής προκρίνονται οι τρεις πρώτες και η τέταρτη δίνει αγώνες μπαράζ με τον νικητή της Ωκεανίας. Ντέρμπι κορυφής με την Κόστα Ρίκα στη 2η θέση με ρεκόρ 3-2-1 και 5/6 under και τις ΗΠΑ στην κορυφή με απολογισμό 4-1-1 (4/6 under). Αμφίρροπο ματς, με την ισοπαλία να δείχνει ότι δεν θα χαλάσει κανένα. Στο 3,10 το Χ, στο 3,50 ο συνδυασμός του με το under.
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN

145. ΠΑΝΑΜΑΣ-ΤΖΑΜΑΪΚΑ

Από τις έξι ομάδες του ομίλου της Βόρειας & Κεντρικής Αμερικής προκρίνονται οι τρεις πρώτες και η τέταρτη δίνει αγώνες μπαράζ με τον νικητή της Ωκεανίας. Οι δύο ουραγοί του ομίλου, με τον Παναμά (1-3-2 ρεκόρ με 5/6 under) να διατηρεί ακόμα πιθανότητες πρόκρισης και την Τζαμάικα να απογοητεύει μετρώντας 0-2-4 με 5/6 under. Λογικές οι αποδόσεις σε άσο (1,53) και under (1,57).
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN


146. ΠΕΡΟΥ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ
Από τις εννιά ομάδες του ομίλου της Λατινικής Αμερικής προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες και η πέμπτη δίνει αγώνες μπαράζ με ομάδα από την Ασία. Σε υψόμετρο 1.800 μέτρων το ματς, στο -2 από την 5η θέση και την Ουρουγουάη είναι το Περού. Ιδιαίτερα αμφίρροπο και εξάποντο ματς, λογικές επιλογές το under (1,61) και το Χ (3,20).ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN 
ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΤΑ ΚΑΙ KANENA LIKE



betblog.gr