Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Δείτε όλους τους ηθοποιούς οι οποίοι υποδύθηκαν το Batman στο πέρασμα των χρόνων


Ben Affleck


Καθώς πολλοί fan των comic δεν τον συγχώρεσαν για το συμβάν του 2003 "Daredevil",ο δύο φορές Ακαδημιακός νικητής (οχι ως ηθοποιός) παραδέχτηκε οτι πως άλλο ενα comic έχει την ευκαιρία να εξαγορασθεί στην ταινία "Ανθρωπος απο ατσάλι".

Lewis Wilson

Ο πρώτος ηθοποιός που φόρεσε την μπέρτα του Batman το 1943.Η υπόθεση αφορά τον Batman να σκοτώνει Ιάπωνες κατασκόπους!


 
Robert Lowery

H δεύτερη σειρά,δημιουργήθηκε το 1949,Ο Batman και ο Robin , η οποία παρίστανε τον ηθοποιό πολύ πιο δραστήριο! 



Adam West

Τίτλος ταινίας:Holy camp tone,Batman!Ο υπέροχος ηθοποιός Adam West κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή χάρης τον ρόλο του ανάμεσα σε άλλους όπως :τον Burgess Meredith's The Penguin, τον Cesa Romero Joker,Vincent Price's Egghead .




Michael Keaton

Αν και υπήρχε μεγάλη προσβολή όταν ο Michael Keaton ήταν ο πρώτος που έπαιξε έναν τιμητικό ήρωα σε σκηνοθεσία του Tim Burton το 1989,όμως το 1992 έγινε αγαπητός στους fan του Batman!


Val Kilmer 

Ήταν ο πιο καλογυμνασμένος ηθοποιός παρά από τον προκάτοχο του, ο Val Kilmer το 1995 υποδύθηκε τον Batman στην ταινία "Batman Forever" η οποία είχε πιο βίαιο περιεχόμενο στην οποία οι εχθροί ήταν κακοποιοί!

George Clooney

Παρά την δημοσιότητα του με τις γυναίκες ως Bruce Wayne ,ούτε καν o George Clooney δεν μπορούσε να πιστέψει οτι φορούσε την στολή του Batman το 1997 στην ταινία "Βatman and Robin", η οποία κατέστρεψε ολοκληρωτικά το προνόμιo ,μέχρι που ο Christopher Nolan την τελειοποίησε μερικά χρόνια αργότερα! 

Kevin Conroy 

Πολλοί fan του Batman ακόμη θυμούνται την φωνή του ηθοποιού Kevin Conroy την οποία χρησιμοποιήσε για ενα cartoon του Batman το 1992-1995!

Christian Bale

Θεωρήθηκε ο καλύτερος ηθοποιός που υποδύθηκε τον Batman στις ταινίες "Batman Begins" το 2005, "The Dark Knight" το 2008 και την περσινή ταινία "The Dark Knight Rises"