Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Βiασε και άφησε έγκυο τη 12χρονη κόρη του μέσα στη φυλακή!

Οργή προκαλεί η περίπτωση ενός 12χρονου κοριτσιού από τη Βολιβία, το οποίο έμεινε έγκυος μετά από τον επί χρόνια...


βιασμό της από τον ίδιο της τον πατέρα και άλλους κρατούμενους μέσα σε φυλακή της Λα Παζ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της κυβέρνησης της χώρας, περίπου 1.500 μικρά παιδιά και έφηβοι ζουν στις φυλακές μαζί με τους καταδικασμένους συγγενείς τους – μία κατάσταση, η οποία, σύμφωνα με τους επικριτές, είναι ιδανική για το είδος της κακοποίησης που υπέστη το νεαρό κορίτσι.

Τα παιδιά των κρατουμένων συχνά αναγκάζονται να ζουν μαζί τους στις φυλακές της Βολιβίας, είτε επειδή δεν έχουν άλλους συγγενείς ή επειδή και οι δύο γονείς τους βρίσκονται στη φυλακή.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στις αρχές η 12χρονη, η οποία είναι 2 μηνών έγκυος, ο πατέρας της, ο θείος και ο νονός τη βίαζαν επανειλημμένα από όταν ήταν 8 ετών.

Η υπόθεση βρίσκεται τώρα στα χέρια των υπαλλήλων προστασίας των παιδιών, οι οποίοι προσφέρουν την απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη στο μικρό κορίτσι.

Σημειώνεται ότι η φυλακή του Σαν Πέδρο, όπου έλαβε χώρα το συμβάν και στην οποία ζουν 500 παιδιά μαζί με τους γονείς τους, είναι διαβόητη επειδή πριν από μερικά χρόνια, οι επισκέπτες της είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν εύκολα κοκαΐνη, καθώς η αστυνομία έκανε τα στραβά μάτια.

Οι ανήλικοι αναγκάζονται να μοιράζονται τον ίδιο χώρο με βίαιους εγκληματίες και γίνονται μάρτυρες της ανεξέλεγκτης χρήσης αλκοόλ και ναρκωτικών, όσο και των αιματηρών συμπλοκών που ξεσπούν συχνά μεταξύ των κρατουμένων.


Στο CouponCity θα βρες τις καλύτερες προσφορές μ ένα click εδώ  -  -
-->