Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Απόφοιτους πληροφορικής ζητάει η Hellas Online και το Πλαίσιο

Στελέχη Πληροφορικής σε Hellas Online και Πλαίσιο

Απαραίτητη η γνώση της αγγλικής γλώσσας

Μία θέση IPTV Network Engineer θα καλύψει η HOL. Ο κάτοχος της θέσης ανήκει στη Διεύθυνση Network Engineering & Operations και συγκεκριμένα στο τμήμα σχεδιασμού και υλοποίησης δικτύων και υπηρεσιών Πρόσβασης και Μετάδοσης (Access & Transport).
Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ με κατεύθυνση Θετικών Επιστημών ή Ηλεκτρονικών Μηχανικών ή Μηχανικών Υπολογιστών ή Πληροφορικής, τριετή εμπειρία σε σχεδιασμό και υλοποίηση συστημάτων IPTV/Video Streaming μέσω πρωτοκόλλου IP ή σε σχεδιασμό, υλοποίηση και διαχείριση συστημάτων Microsoft Server 2008, Media Server, SQL, Active Directory. Ακόμη, θα πρέπει να έχει άριστη γνώση εφαρμογών MS Office και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Επιθυμητή είναι η εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών σε σχεδιασμό και υλοποίηση Video Head-End, σε περιβάλλον Microsoft Mediaroom, σε σχεδιασμό και διαχείριση δικτυακών υποδομών (Routing & Switching). Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών, επιπρόσθετο ομαδικό ιατροφαρμακευτικό πρόγραμμα, συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες, προοπτικές εξέλιξης σε μια αγορά γεμάτη προκλήσεις και σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στη διεύθυνση της Hellas Online ΑΕ, Αδριανείου 2 & Παπαδά, 115 25 Αθήνα. Πληροφορίες και στην ηλεκτρονική σελίδα της εταιρείας www.hol.gr
ΠΛΑΙΣΙΟ
Μία θέση Multimedia Designer/Video Editor για τη Μαγούλα Αττικής (KR/ multi) θα καλύψει η εταιρεία Πλαίσιο, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών και των ειδών γραφείου. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει άριστη γνώση και εμπειρία σε Adobe After Effects, άριστη γνώση σε Adobe Photoshop και Adobe Flash, εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες, άριστες γνώσεις Αγγλικών, ενώ επιθυμητή είναι η γνώση σε 3D Studio Max. Η εταιρεία προσφέρει ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον εργασίας, διαρκή εκπαίδευση, ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και ευκαιρίες εξέλιξης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται για τις θέσεις, τα απαραίτητα προσόντα, αλλά και για την εταιρεία στην ηλεκτρονική σελίδα: www.plaisio.gr
Κατεβάστε τώρα την Νέα Δωρεάν Android εφαρμογή Aggouria.gr από εδω 
(η παλιά λόγο τεχνικών προβλημάτων θα καταργηθεί)
Πηγή: ethnos.gr