Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ο Ethan Hawke ακόμα θυμάται το φιλί της Jolie

Σχεδόν 10 χρόνια έχουν περάσει από τη συνεργασία τους στην ταινία "Taking Lives" (Κλεμμένες Ζωές), αλλά... στη μνήμη του Ethan Hawke έχει χαραχτεί ανεξίτηλα το φιλί που αντάλλαξε με την Angelina Jolie.

"Με όλο τον σεβασμό -η γυναίκα βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες- πρέπει να τονίσω ότι το καλύτερο φιλί που αντάλλαξα στη μεγάλη οθόνη ήταν μαζί της", δήλωσε ο 42χρονος ηθοποιός στην εκπομπή "Bravo" του Andy Cohen.

"Θα αναρωτιέστε τί το έκανε τόσο φοβερό", είπε ο Hawke απευθυνόμενος στο κοινό και συμπλήρωσε: "Σαρκώδη χείλη και πολλή γλώσσα".

Στην ταινία του 2004, ο Αμερικανός ηθοποιός υποδύεται έναν έμπορο έργων τέχνης ο οποίος κρύβεται πίσω από μία δολοφονία ωστόσο eρωτεύεται μία πράκτορα του FBI (Jolie).

"Η Angelina Jolie γεννήθηκε για να υποτάξει τον αντρικό πληθυσμό. Κάνει τους άνδρες να νιώθουν αδύναμοι δίπλα της. Όταν σε φιλάει ξεχνάς ακόμα και το όνομά σου, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Το 2004 ο Hawke χώρισε με την Uma Thurman μετά από έξι χρόνια γάμου, ενώ από το 2008 είναι παντρεμένος με την Ryan Shawhughes. Η Jolie, που στα μέση Μαΐου αποκάλυψε ότι υπεβλήθη σε προληπτική διπλή μαστεκτομή, είναι αρραβωνιασμένη με τον Brad Pitt και έχουν μαζί έξι παιδιά.

Φέτος ο Ethan Hawke επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το "Before Midnight", σε σκηνοθεσία Richard Linklater. Η ταινία, που γυρίστηκε στην Ελλάδα, έκανε πρεμιέρα στο Sundance Film Festival, ενώ θα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από 13 Ιουνίου.

Στο you.gr μπορείς να βρεις φθηνά LaptopTablet και Smartphone κανε click εδώ