Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΝΕΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ GAME: MY LANDS

Τα Σκοτεινά και τα Φωτεινά ξωτικά ζούσαν ειρηνικά, μέχρι που ανακαλύφθηκε το Μαύρο Μαργαριτάρι, η πηγή της δύναμης, που μέχρι τότε ήταν άγνωστη σε όλες τις φυλές. Η κάθε πλευρά προσπαθούσε να πάρει τον έλεγχο του Μαργαριταριού στα δικά της χέρια με αποτέλεσμα η μεγάλη αυτοκρατορία να διασπαστεί και ο εμφύλιος πόλεμος να κάνει την εμφάνισή του.

Ως κυβερνήτης της νέας πόλης που δημιουργήθηκε από την διάσπαση, καλείστε να προστατέψετε τον λαό σας και να τον οδηγήσετε στην οικονομική και ηθική ευημερία. Ιδρύστε νέες πόλεις, εκπαιδευτείτε σε νέες επιστήμες, κτίστε και βελτιώστε κτήρια, εκπαιδεύστε τον στρατό σας καθώς σύντομα θα χρειαστεί να υπερασπιστεί τα εδάφη σας και να κατακτήσει νέα, συμμαχήστε με άλλους κυβερνήτες, ωστόσο να θυμάστε ότι η κάθε συμμαχία μπορεί να είναι εύθραυστη, αφού όλες οι πόλεις έχουν τον ίδιο σκοπό! Καλύτερα όμως μια εύθραυστη συμμαχία από συνεχείς και αιματηρούς πολέμους, ή μήπως όχι?

Επιλέξτε μια από τις εξής φυλές:

Σκοτεινά Ξωτικά, Φωτεινά Ξωτικά, Δαίμονες, Ιππότες. Η κάθε φυλή έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Τα σκοτεινά ξωτικά, έχουν φιλικές σχέσεις με τους δαίμονες και τα φωτεινά ξωτικά με τους ιππότες.

My Lands My Lands